Ανδρέας Μικρούτσικος: "Mετά από μερικές ημέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός..." [βίντεο]


Ανδρέας Μικρούτσικος: "Mετά από μερικές ημέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός..." [βίντεο]

Συγκινεί με όσα αναφέρει ο παρουσιαστής.

Αρκετά συγκινημένος παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή “Πάμε Δανάη”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Έλληνας παρουσιαστής το πρωί της Δευτέρας, 23 Νοεμβρίου, για ακόμη μια φορά κατάφερε να συγκλονίσει με τα λεγόμενα του για τον θάνατο του αδερφού του, καθώς και για την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε χαρακτηριστικά:"Είναι ένα πράγμα που με πονάει, θα με πονάει και θα με τυραννάει μέχρι το τέλος της ζωής μου. Βλέπω συνέχεια με το που μπαίνω στο ίντερνετ φωτογραφίες του Θάνου μπροστά μου και δεν αντέχω, είναι κάθε μέρα μια μαχαιριά. Είναι ένα πράγμα εσωτερικό που δεν μπορώ να το ομολογώ και να το συζητώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ, δεν μπορώ να μιλήσω, δεν μπορώ το οτιδήποτε. Μερικά πράγματα είναι ασυμφιλίωτα. Έχω χάσει τους γονείς μου. Εκεί συμφιλιώθηκα γιατί βοηθάει η ίδια η ζωή, ηλικιακά μεγάλωναν, από εκεί που με προστάτευαν τους προστάτευα. Με τον Θάνο ριζώναμε όλο και πιο πολύ και τώρα έρχεται η ζωή να σου πει αυτό ξεριζώνεται. Δεν ξεριζώνεται γιατί αν ξεριζωθεί παίρνει κι εμένα[...]. 

Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από μερικές μέρες βρέθηκα κλινικά νεκρός στο Ιπποκράτειο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο, δεν είναι ότι έπαθα μια ίωση. Είχα αφήσει τον εαυτό μου, αυτό είναι γεγονός, αλλά όλο αυτό το πένθος βαρύτατα όπως το πήρα ήταν μια πέτρα που δεν μπορούσα να την σηκώσω".

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ανδρέας Μικρούτσικος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0638 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4371 s // Total time: 3.5009 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X