Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Με ενθουσιασμό και αισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να αναλάβετε τη διεκπεραίωση μιας υπόθεσης, με εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα! Ρίξτε βάρος της προσπάθειας σας, για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή όμως στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον… Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Ταύρος

Είστε λίγο χαοτικοί στην σκέψη και στην πράξη σήμερα και αυτό δεν σας βοηθάει καθόλου να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Ηρεμήστε και βάλτε σε μια τάξη το μυαλό σας. Κατά την σημερινή μέρα σημαντικό είναι να αποφύγετε την πεπατημένη και να αναζητήσετε νέους τρόπους έκφρασης ή χειρισμού των καταστάσεων που θα προκύψουν. Ένα άτομο ίσως φωτίσει κάποια άγνωστα μονοπάτια μέσα σας που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα περιπέτεια.

Δίδυμοι

Η μέρα μπορεί να φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας, αρκεί να καταφέρετε να ξεχάσετε τα προβλήματα και τις ημιτελείς υποθέσεις σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απαλλαγείτε από την συναισθηματική φόρτιση. Η μέρα ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για ερωτικούς και συναισθηματικούς πειραματισμούς! Με στρατηγική προσπαθήστε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Καρκίνος

Η μέρα δεν προσφέρεται για τζόγο και ριψοκίνδυνα παιχνίδια, τόσο με την κυριολεκτική τους έννοια, όσο και μεταφορικά! Κινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα πριν καλά-καλά το καταλάβετε. Θα βρεθείτε επίσης μπροστά σε διλήμματα που θα αφορούν την συντροφική σας σχέση. Αναζητήστε τις προσωπικές σας ευθύνες για την παρούσα κατάσταση, πριν αποφασίσετε οτιδήποτε.

Λέων

Σήμερα θα έχετε την επιθυμία να περάσετε καλά και να περιβάλλεστε από θετικότητα και αγάπη των στενών φίλων και της οικογένειας σας. Εντούτοις, μπορεί κάποια στιγμή θα αποζητήσετε την ηρεμία σας και τη σιωπή. Αν συμβαίνει αυτό, καλό θα ήταν να επιτρέψετε στους φίλους σας να διασκεδάσουν ακόμη και χωρίς εσάς.

Παρθένος

Αφήστε τα προβλήματα και τις σκοτούρες που σας απασχολούν στην άκρη και φροντίστε να περάσετε καλά τη μέρα σας. Αν ψάχνετε για το άλλο σας μισό, βγείτε από το σπίτι σήμερα και διασκεδάστε με την παρέα σας! Αποφύγετε όμως να αναζητήσετε την τύχη σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα!!! Δεν θα σας βγει σε καλό… Αν είστε δεσμευμένοι, δώστε λίγη μεγαλύτερη προσοχή στα συναισθήματα και τη διάθεση του συντρόφου σας.

Ζυγός

Είναι μια μέρα που θα πρέπει να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιδιώξεις σε δεύτερη μοίρα και να ασχοληθείτε με τους γύρω σας, βοηθώντας τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι η ιδανική μέρα σήμερα να πλησιάστε τους ανθρώπους του σπιτιού σας ή το σύντροφο της ψυχής σας. Νιώθουν παραμελημένοι αλλά κι εσείς στέρηση από την απουσία τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και χαρίστε τους και την αγάπη σας.

Σκορπιός

Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται  προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο προσεκτικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας. Προσοχή στις εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά!

Τοξότης

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας σήμερα και κάντε έναν σοβαρό προγραμματισμό. Δώστε προτεραιότητα στα απαραίτητα που πρέπει να καλύψετε και απορρίψτε από την τρέχουσα πραγματικότητα ότι δεν είναι ζωτικής σημασίας. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και επενδύσεων.

Αιγόκερως

Η μέρα σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε τα πλάνα σας, μια και θα σας έρθουν όλα βολικά. Είστε ένα άτομο που μπορεί να προκαλεί με την εκκεντρική του εμφάνιση ή συμπεριφορά, δεν παύετε όμως να έχετε πολλές συμπάθειες που θα σας βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σας.

Υδροχόος

Πολλές συζητήσεις σήμερα για προβλήματα οικογενειακά. Κρατήστε ήπιους τόνους και μην εκνευρίζεστε. Για τους ερωτευμένους η ατμόσφαιρα είναι αρκετά ειδυλλιακή. Μην επιβάλετε ωστόσο τις απόψεις σας με τρόπο μαχητικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος. Προσοχή όμως στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Ιχθείς

Ίσως να μην αισθάνεστε καλά στο εργασιακό σας περιβάλλον λόγω των αντικειμενικών συνθηκών που επικρατούν. Φροντίστε όμως να προσαρμοστείτε, γιατί μια ενδεχόμενη αλλαγή εργασιακής στέγης δεν είναι πολύ πιθανή αυτή τη στιγμή. Στον συναισθηματικό τομέα αναμένεται να τραβήξετε την προσοχή επάνω σας σήμερα και να έχετε πληθώρα επίδοξων ερωτικών συντρόφων.

Από την Αλίντα Κανάκη

Πηγή: thebest.gr

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0957 s (247 Queries.) // Parse time: 0.6222 s // Total time: 3.7179 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X