Μαλλιά κομμωτηρίου στο σπίτι; Το μόνο εύκολο!


Μαλλιά κομμωτηρίου στο σπίτι; Το μόνο εύκολο!

Αυτό τον καιρό έχεις δει σίγουρα άπειρα videos στον μαγικό κόσμο του internet για το πώς να φτιάχνεις τα μαλλιά σου μόνη σου στο σπίτι!

Και πλέον κάνεις άνετα small talk για φριζάρισμα, φιλάρισμα, lob, bob, pixie cut και άλλες άγνωστες -για πολύ κόσμο, trust me!- λέξεις. Δίνεις όμως τα σωστά tips για μαλλί κομμωτηρίου στο σπίτι;

Για διάβασε πιο κάτω!

• Όποιο κι αν είναι το είδος των μαλλιών σου, καλό είναι να έχεις μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων στο σπίτι για τις ανάγκες τους, αρχίζοντας από το λούσιμο μέχρι το styling. Nα έχεις υπ’ όψιν σου ότι τα προϊόντα με εκχύλισμα κερατίνης και άλλα θρεπτικά έλαια, όπως το marula μπορούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των μαλλιών σου από το πρώτο κιόλας λούσιμο!

• Σε περίπτωση που τα μαλλιά σου έχουν περάσει ήδη την ταλαιπωρία της βαφής, για να κρατήσεις λαμπερό το χρώμα τους, θα ήταν καλό να χρησιμοποιείς ένα ήπιο σαμπουάν με έγχυση ελαίου marula που είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες και θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά των μαλλιών. Να σημειωθεί ότι περιέχει 4 φορές περισσότερη βιταμίνη C από ένα πορτοκάλι και είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, άρα μιλάμε για το τέλειο κοκτέιλ βιταμινών για τα μαλλιά σου.

• Οk, ξέρω ότι αγαπάς το ζεστό μπάνιο αλλά το ζεστό νερό δεν αγαπάει καθόλου τα μαλλιά σου! Φρόντισε να τα λούζεις με χλιαρό ή κρύο νερό για να μην αφυδατώνονται και να χρησιμοποιείς conditioner πάντα μετά το λούσιμο για να "κλειδώνεις" την ενυδάτωσή τους. Μια μικρή αλλαγή θερμοκρασίας, μια τεράστια αλλαγή για τα μαλλιά σου! 

• Πιστολάκι, αυτός ο άσπονδος φίλος! Πριν τη χρήση, μην ξεχνάς να εφαρμόζεις σπρέι για προστασία από τη θερμότητα, όπως το Keratin Smooth του Tresemmé που προστατεύει μέχρι και στους 230 βαθμούς. Παράλληλα θα ενυδατώθουν τα μαλλιά σου και θα τους χαρίσουν λάμψη. (Και κράτα το και λίγο σε απόσταση, δεν θέλουμε να κάψεις ούτε τα μαλλιά ούτε το δέρμα σου!) 

Όσα tips και να διαβάσεις βέβαια, αν δεν αρχίζεις από τη σωστή σειρά προϊόντων δεν θα γίνουν και πολλά πράγματα, και σίγουρα δεν θα έχεις αποτέλεσμα κομμωτηρίου! Για αυτό προτείνω ανεπιφύλακτα τη σειρά ΤRESemmé, τα προϊόντα που έχουν καταλάβει πολύ καλά ότι οι γυναίκες μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο με την αυτοπεποίθησή τους  όταν νιώθουν δυνατές και όμορφες. Μια σειρά επαγγελματικών προδιαγραφών, που συνδυάζει τέλεια τα φυσικά συστατικά με την τεχνογνωσία τουλάχιστον 60 ετών σε προσιτές τιμές για κάθε σύγχρονη γυναίκα! Που ελέγχει το φριζάρισμα για έως και 72 ώρες, χαρίζει μεταξένια και απαλά μαλλιά ενώ ξεμπερδεύει και τιθασεύει τα μαλλιά που "πετάνε" (φιτρακια).

Mάθε περισσότερα για την πρωτοποριακή σειρά ΤRESemmé Keratin Smooth, εδώ: https://www.tresemme.com/gr/collections/keratin-smooth.html 

Το Tresemmé καθορίζει τα μαλλιά σου. Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου.

Tags ΤRESemmé Keratin Smooth


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9406 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2671 s // Total time: 3.2076 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X