Γιώργος Θεοδότου: Το σπαρακτικό μήνυμα τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 14χρονου γιου του


Γιώργος Θεοδότου: Το σπαρακτικό μήνυμα τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 14χρονου γιου του

\"Δεν μας αφήσατε ούτε για ένα λεπτό να αισθανθούμε μόνοι...\"  

Συγκλονισμό σε όλους μας προκάλεσε η είδηση στις 17 Αυγούστου όπου “έφυγε” από τη ζωή ο 14χρονος γιος του πρώην ποδοσφαιριστή Γιώργου Θεοδότου και της συζύγου του Έλενας. Ο 14χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή παλεύοντας με την επάρατη νόσο. Σήμερα που συμπληρώνονται τρεις μήνες από την τραγική απώλεια ο Γιώργος Θεοδότου έγραψε: 

"Σήμερα, 3 μήνες μετά από την ημέρα που ο Νικόλας μας ξεκινούσε το δικό του ταξίδι για την Αιωνιότητα, νιώθω έντονα την ανάγκη, μαζί με την Έλενα και την Αντριάνα, να σας εκφράσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τις ευχαριστίες μας για τη συμπαράσταση σας όλο αυτό τον καιρό. Συγκλονιστική για εμάς υπήρξε η αγάπη σας από την πρώτη στιγμή της μάχης του Νικόλα στο Λονδίνο.

Δεν μας αφήσατε ούτε για ένα λεπτό να αισθανθούμε μόνοι όλες εκείνες τις ώρες της δοκιμασίας. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την παρουσία σας στην εξόδιο ακολουθία, τα μηνύματα σας, τα στεφάνια που καταθέσατε, τις εισφορές σας στους συνδέσμους "Ηλιαχτίδα Ζωής" και “Ένα Όνειρο Μια Ευχή", στην μνήμη του Νικόλα μας.

Πονέσατε και δακρύσατε μαζί μας για τη μεγάλη μας απώλεια, αλλά ταυτόχρονα αισθανθήκαμε μαζί ότι αποκτούσαμε ένα πρεσβευτή δικό μας στους ουρανούς. Σας ευχαριστούμε πολύ που με κάθε τρόπο συνεχίζεται να μας εκφράζεται την αγάπη και την στήριξη σας σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνούμε, προσφέροντας μας βάλσαμο στην ψυχή μας.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε στο ΔΣ της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας που σε ένδειξη τιμής προς τον αγαπημένο μας Νικόλα, αποφάσισε την μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας σε Αθλητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΚ Λάρνακας Νικόλα Θεοδότου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ για την απόφαση να αφιερώσει τα Πρωταθλήματα Ανώτατης και Επίλεκτης Κατηγορίας Παίδων Κ-16 περιόδου 2020 – 2021 στο Νικόλα μας, δίνοντας το όνομα του στα δύο αυτά Πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται ποδοσφαιριστές της ηλικίας του.

Ευχόμαστε από τα βάθη της ψυχής μας ο Νικόλας από Εκεί που βρίσκεται να δίνει σε όλους μας δύναμη να αγωνιζόμαστε όπως ο ίδιος έχει αγωνιστεί τόσο θαρραλέα, και να φωτίζει παντοτινά από εκεί ψηλά τον δικό μας ανηφορικό δρόμο.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Νικόλας, Γιώργος, Έλενα, Αντριάνα".
 

Tags Γιώργος Θεοδότου, θανατος, γιος, ποδοσφαιριστής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6692 s (290 Queries.) // Parse time: 0.2941 s // Total time: 2.9633 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X