Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Έχετε σημαντικά αποθέματα ενέργειας, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τις έγνοιες και ανησυχίες κατά μέρος για πράγματα που αντικειμενικά δεν μπορείτε να ελέγξετε και περιορίστε την σκέψη και την δράση σας σε όσα μπορείτε να επηρεάσετε. Αποβάλετε τις φοβίες σας που σας περιορίζουν και αφήστε το φως να μπει στην ζωή σας.

Ταύρος

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα ουσιώδη από τα επουσιώδη ενδιαφέροντα, καθώς θα βρεθείτε μπροστά σε κάποιο δίλημμα και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις ζωής. Η απόφαση που θα πάρετε θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την μετέπειτα ζωή σας, γι αυτό θα πρέπει να γίνει σε σοβαρότητα και μετά από ώριμη σκέψη.

Δίδυμος

Λειτουργήστε έξυπνα στον επαγγελματικό σας χώρο, διακριτικά και εκφράστε ένα πιθανό κατηγορηματικό ερώτημα με διπλωματικό τρόπο κατά την διάρκεια της μέρας! Δεν θα ήταν σοφό να κάνετε κατά τη διάρκεια της μέρας ένα επικίνδυνο αθλήματα, πρέπει να αποφύγετε οτιδήποτε εξαντλητικό, καθώς να τυχερά παιχνίδια.

Καρκίνος

Η οξύθυμη διάθεση, το άγχος και η καταπίεση, μπορούν ν αποτραπούν, αν ασχοληθείτε με μια άλλη δουλειά, κυρίως χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει το βραδάκι ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

Λέων

Συνιστάται να αποφύγετε τις σοβαρές συνομιλίες κατά τη διάρκεια της μέρας, εάν αυτό είναι δυνατό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να  ακυρωθούν οι προσπάθειες σας από τυχαία γεγονότα. Εστιάστε στον εαυτό σας και στις προτεραιότητές σας, τουλάχιστον για σήμερα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε με επιτυχία το τρέχον project σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα χωρίς εκκρεμότητες. 

Παρθένος

Κάτι φαίνεται να αλλάζει στην ζωή σας. Θα μπορούσε να είναι μια νέα φιλία που γεννιέται, μια νέα ερωτική γνωριμία ή ένας νέος συνεταιρισμός. Ότι και να είναι θα αλλάξει την ζωή σας με συναρπαστικό τρόπο. Υπάρχουνε μέρες που όλοι μας αντιμαχόμαστε το νεωτεριστικό και το άγνωστο, κάποιες άλλες όμως είμαστε πιο επιδεκτικοί. Σήμερα είναι η δική σας μέρα της αντίστασης. Αύριο όμως το σκηνικό θα είναι διαφορετικό…

Ζυγός

Χρήσιμες συζητήσεις, υποσχέσεις κι ενδιαφέροντα θα φέρει η μέρα σας! Με βιαστικές μάχες, δεν κερδίζεται ο πόλεμος, αυτό θα πρέπει να έχετε πάντοτε κατά νου... Υποχωρήστε και δείξε διάθεση συνεργασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να υποκύψετε σε τυραννικές ενέργειες σε βάρος σας εκ μέρους άλλων. Ένα κοινωνικό ζήτημα καθυστερεί ή δενμπορείτε να ανεχτείτε τον τρόπο που πραγματοποιείται.

Σκορπιός

Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σας χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και να βρείτε την βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σας έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

Τοξότης

Δείξτε υπομονή και μεγάλη προσοχή, τόσο στα  οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά θέματα. Κάποιες συναντήσεις και επαφές ίσως να μην σας ευνοούν σήμερα! Αποφύγετε την λήψη σημαντικών αποφάσεων σε επαγγελματικά θέματα, εάν δεν τις έχετε επεξεργαστεί στο έπακρο….Μια μικρή έκπληξη κρύβει η μέρα αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ίσως να πρόκειται για ένα ανέλπιστο μπόνους.

Αιγόκερως

Η μέρα είναι καλή και μπορείτε να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Ξεκαθαρίζετε αρκετά πράγματα από το παρελθόν στον επαγγελματικό και στον αισθηματικό τομέα. Ξεχάστε έστω και για λίγο τον εγωισμό σας και κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγαπημένου σας.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι μπορείτε να καταγράψετε μια σπουδαία νίκη στο εργασιακό σας περιβάλλον! Αν μη τι άλλο, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειες σας. Για κάθε ενδεχόμενο όμως έχετε και τον νου σας, γιατί υπάρχουν πολύ εκεί έξω που εκτιμούν τα προσόντα σας και θα ήθελα την συνεργασία μαζί σας…

Ιχθείς

Ζήστε την στιγμή και πάρτε αποστάσεις από το άτυχο παρελθόν σας που σας στοιχειώνει και δεν σας αφήνει να ζήσετε και να χαρείτε. Κόψτε επιτέλους τον ομφάλιο λώρο! Περιβάλλεστε από πολύ αγάπη αλλά δεν το βλέπετε. Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας.

Tags ζωδια,προβλέψεις,ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5081 s (275 Queries.) // Parse time: 0.3693 s // Total time: 2.8774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X