Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά της στην καραντίνα που πέρασε


Κατερίνα Στικούδη: Η αποκάλυψη που έκανε για τα κιλά της στην καραντίνα που πέρασε

\"Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη...\"

Την Κατερίνα Στικούδη φιλοξένησε σε συνέντευξη του το περιοδικό Grande, με την τραγουδίστρια να μοιράζεται μαζί μας μια ιδιαίτερη φάση που πέρασε στην πρώτη καραντίνα, τον περασμένο Μάρτιο.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια, που με την παρουσία της και μόνο καταφέρνει να προκαλεί “αναστάτωση”, εξομολογήθηκε πως το είχε ρίξει στο φαγητό περνώντας 10 κιλά τα οποία και ευχαριστήθηκε όπως ανέφερε, μιας και την επόμενη ημέρα δεν σκέφτοταν πως θα πήγαινε σε κάποια δουλειά.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: 'Ελαμψε στο ροζ χαλί με δημιουργία Έφης Παπαϊωάννου [βίντεο]

Ανέφερε ωστόσο πως τα έχασε σε διάστημα τριών εβδομάδων, μέσα από σκληρή γυμναστική και προπόνηση, σχολιάζοντας αναλυτικά τα εξής: “Μέσα στην καραντίνα μου έτυχε να πάρω 10 ολόκληρα κιλά. Το έκανα ωστόσο με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση, γιατί ήταν μια ευκαιρία να χαλαρώσω. Έφαγα πραγματικά δίχως αύριο, χωρίς σκέψη γιατί την επόμενη ημέρα δεν θα πήγαινα στη δουλειά. Μέσα σε όλη αυτή τη δυσκολία και τον περιορισμό προσπαθούσα να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα διαφορετικά, είτε να κάτσω σπίτι με τον σύντροφο μου και να απολαύσω το σπίτι μου, είτε να φάω το σύμπαν[…]Τα δέκα κιλά στην καραντίνα τα έχασα μέσα σε τρεις εβδομάδες με πάρα πολύ σκληρή προπόνηση[…]Θα υπάρξουν στιγμές που μπορεί να φάω και κάτι ανθυγιεινό, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Υπερβολές δεν κάνω".

Tags κατερίνα στικούδη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κιλά, καραντινα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1732 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4106 s // Total time: 2.5839 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X