5 stylish χτενίσματα για να υιοθετήσεις αυτό το χειμώνα


5 stylish χτενίσματα για να υιοθετήσεις αυτό το χειμώνα

Εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να δείχνει πάντοτε περιποιημένη.

Υποδέξου το χειμώνα με μερικές ιδέες για πανεύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε χρόνο dt και που είναι κατάλληλα τόσο για το γραφείο και τις (μειωμένες) εξόδους σου όσο και για τις digital συναντήσεις σου. Ενδείκνυνται για μαλλιά οποιουδήποτε μήκους, ενώ δεν χρειάζεται να είναι τέλεια επιμελημένα για να "δείξουν". Ίσα ίσα που τα συγκεκριμένα hairstyles που είδαμε στη madamefigarogr, αναδεικνύονται καλύτερα όταν είναι ανεπιτήδευτα και μάλιστα χαρίζουν πόντους κομψότητας στην εμφάνισή σου.

#1. Braided half up-do

To ότι οι κοτσίδες είναι παντός καιρού το ξέρουμε. Ο συνδυασμός τους όμως με half up-do χτενίσματα (δηλαδή τα μαλλιά πιασμένα μισά μισά), τις κάνουν ακόμα πιο ακαταμάχητες. Απογείωσε το χτένισμα με ένα wavy look στα υπόλοιπα μαλλιά. Δοκίμασέ το και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Φωτογραφία: EPA (από catwalk Chanel)

#2. Sleek ponytail

Η αυστηρή, ψηλή αλογοουρά, εκτός του ότι δίνει μια πολύ χαρακτηριστική κομψότητα στο όλο look μας, κάνει επίσης το εξής: καθώς τα μαλλιά είναι τραβηγμένα πολύ σφιχτά προς τα πάνω, τραβούν με τη σειρά τους τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας κάνοντας έτσι ένα μίνι lifting σε αυτό. Τα ζυγωματικά και οι γωνίες μας αναδεικνύονται στο έπακρο, ενώ τα φρύδια ανασηκώνονται για να συμπληρώσουν την τέλεια εικόνα. Tip: Καλό είναι να έχεις χτενίσει και ισιώσει πολύ καλά τα μαλλιά σου για να "κάτσουν" πιο εύκολα.

Φωτογραφία: Instagram @realbarbarapalvin

#3. Hair clips

Τα τόσο χαριτωμένα τσιμπιδάκια (ή αλλιώς hair pins ή μπαρέτες) ήρθαν για να μείνουν. Από το Φθινόπωρο του '19 έγιναν τα αγαπημένα μας αξεσουάρ, που μπορούν να καμουφλάρουν ακόμα και την πιο μέτρια hair day μας. Με στρας, χάντρες, glitter, λουλούδια ή ακόμα και σκέτα, χρησιμοποίησέ τα για να στερεώσεις τα μαλλιά σου με στυλ.  

Bonus tip: είναι εξαιρετικά χρήσιμα όταν φοράς μάσκα, αφού μπορείς με αυτά να την στερεώσεις πίσω από το αυτί για να μένει σταθερή στο πρόσωπό σου.

Φωτογραφίες: Instagram @tomford

#4. Headbands

Στόλισε τα μακριά ή κοντά μαλλιά σου με μια στέκα, το πιο hot αξεσουάρ της σεζόν. Οι επιλογές είναι άπειρες, αφού μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μια πληθώρα χρωμάτων και σχεδίων - με στρας και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες ή χωρίς. Άφησε λυτά τα μαλλιά σου - και εδώ μπορείς να παίξεις με χαλαρές μπούκλες ή κυματισμούς, αλλά και με ολόισια μαλλιά.

Φωτογραφία: Instagram @shrimps

#5. Ribbons

Οι χαμηλές και χαλαρές αλογοουρές είναι ένα από τα πιο πρακτικά και κλασικά χτενίσματα, που όλες ανεξαιρέτως δοκιμάζουμε στην καθημερινότητά μας. Σκέψου πόσο πιο ιδιαίτερη αλλά και girly θα δείξει αν δέσεις μια κορδέλα στη βάση της, πάνω από το λαστιχάκι. 

Φωτογραφία: Instagram @brandonmaxwell

 

Tags beauty, hair, Ομορφια, μαλλιά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7771 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3859 s // Total time: 3.1630 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X