Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε βόλτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και αναστάτωσε το instagram [εικόνες]


Ελένη Μενεγάκη: Βγήκε βόλτα με τον Μάκη Παντζόπουλο και αναστάτωσε το instagram [εικόνες]

H απόδραση με τον σύζυγο της και η κοινή τους φωτογραφία.

Απελευθερωμένη και άνετη δηλώνει πλέον η Ελένη Μενεγάκη όσο αφορά τη σχέση της με τα social media και τα post που κάνει με τα δικά της πρόσωπα.

Αναφερόμαστε συγκεκριμένα στα άτομα της οικογένειας της, τα παιδιά της καθώς και τον σύζυγο της, Μάκη Παντζόπουλο, τα οποία το τελευταίο διάστημα, δεν διστάζει να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα μαζί τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Οι ονειρεμένες εικόνες που ανήρτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο

Ένα από αυτό που ξεχωρίσαμε, καθώς όλες οι δημοσιεύσεις που κάνει η παρουσιάστρια καταφέρνουν να σχολιάζονται, ήταν και η βόλτα που μας έδειξε με τον σύζυγο της, χωρις να αποκαλύπτει την τοποθεσία που βρίσκονταν, με τους followers της να αναφέρουν πως πιθανόν το ζευγαράκι να βρίσκεται στο Ναύπλιο.

Η Ελένη Μενεγάκη χαρακτηριστικά προσθεσε στο timeline της, δυο εικόνες, μια μόνη της φορώντας την προστατευτική της μάσκα, και μια selfie εικόνα με τον Μάκη Παντζόπουλο, γράφοντας για λεζάντα από κάτω “Βόλτα…για δυο”, κάνοντας μας να πιστεύουμε πως άφησε για λίγο τα παιδιά, και πήγε μια μικρή εκδρομή με τον άνθρωπό της προκειμένου να χαλαρώσουν. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebriites, ελενη μενεγακη, διασημοι, ΒΟΛΤΑ, ματέο παντζόπουλος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9812 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3590 s // Total time: 2.3402 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X