Kourtney Kardashian: Δεν θα πιστεύετε τι υποστηρίζει για τις μάσκες προστασίας [εικόνα]


Kourtney Kardashian: Δεν θα πιστεύετε τι υποστηρίζει για τις μάσκες προστασίας [εικόνα]

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις της. 

H πρόσφατη ανάρτηση που έκανε με story της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Kourtney Kardashian, κατάφερε να προκαλέσει την οργή αλλά και ποικίλες αντιδράσεις τόσο από τους followerς της όσο και μη.

Συγκεκριμένα η διάσημη tv persona και επιχειρηματίας, παίρνει θέση για τις μάσκες προστασίας κατά της πανδημίας του κορωνοιου, υποστηρίζοντας πως προκαλούν καρκίνο, αλλά και διάφορες άλλες ασθένειες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Διαβάστε ακόμα: Ποια από τις αδερφές Kardashian - Jenner βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό;

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση που εντοπίσαμε η Κourtney Kardashian σχολιάζει τα ακόλουθα: "Οι μπλε χειρουργικές μάσκες είναι κατασκευασμένες από PTFE, από συνθετικό φθόριο που είναι καρκινογόνο ουσία που προκαλεί σοβαρές βλάβες στον ανθρώπινο οργανισμό. Σύμφωνα με τον Cancer.Org αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του συκωτιού, των όρχεων, του παγκρέατος,των νεφρικών & μαστικών όγκων, της ελκώδους κολίτιδας, της θυρεοειδούς νόσου, της προεκλαμψίας και της υψηλής χοληστερόλης». Επισημαίνει ότι η παρατεταμένη χρήση της "μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα γρίπης και αιμορραγία στους πνεύμονες, οδηγώντας σε ασφυξία". Δείτε το story που δημοσίευσε πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebriites, διασημοι, Kourtney Kardashian


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.6064 s (228 Queries.) // Parse time: 0.5887 s // Total time: 5.1951 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X