Lash lift: Η νέα τάση σε ότι αφορά τις βλεφαρίδες σου


Lash lift: Η νέα τάση σε ότι αφορά τις βλεφαρίδες σου

Ποια είναι η τεχνική που πολλές γυναίκες την προτιμούν από το lash extension;

Οι βλεφαρίδες με όγκο και μήκος πάντα προσφέρουν την ξεχωριστή και ιδιαίτερη πινελιά στο μακιγιάζ καθώς τονίζουν το βλέμμα. Αν και τα τελευταία χρόνια πέρα από την μασκάρα που δεν λείπει από κανένα νεσεσέρ, η τεχνική του lash extension είχε πιστούς οπαδούς, σήμερα όμως μαθαίνουμε και για τη νέα τάση, τη μέθοδο lash lift. 

Το lash lift, (το οποίο συναντάται και ως περμανάντ βλεφαρίδων στη χώρα μας) ουσιαστικά ανυψώνει τις φυσικές βλεφαρίδες. Όπως αναφέρουν κορυφαίοι makeup artists, η συγκεκριμένη τεχνική επιβαρύνει πολύ λιγότερο τις βλεφαρίδες από τα extensions και πρέπει να προσθέσουμε ότι κοστίζει και λιγότερο.

Από τη στιγμή που θα κάνετε lash lift,-ακόμα και όταν θα κοιμάστε-, οι βλεφαρίδες θα έχουν τη σωστή κλίση, κάτι που τις κάνει να δείχνουν πιο έντονες, αφού πέφτουν πάνω στο κινητό βλέφαρο και φαίνεται (λόγω της επιφάνειας του δέρματος) πιο έντονο το μαύρο χρώμα τους.

Άρα δε χρειάζεται η καθημερινή εφαρμογή μάσκαρα, ούτε προσπάθεια να βαφτούν οι ρίζες. Αρκεί ελάχιστη στις γυρισμένες άκρες για να δείχνουν τα μάτια πιο τονισμένα και εντυπωσιακά.

Tags lash extension, Lash lift, beauty, lashes, makeup, make up, face, προσωπο, Μακιγιαζ, Ομορφια, βλεφαριδες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8734 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2359 s // Total time: 3.1093 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X