Ευδοκία Ρουμελιώτη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη δωρεά οργάνων της μητέρας της [βίντεο]


Ευδοκία Ρουμελιώτη: Οι αποκαλύψεις που έκανε για τη δωρεά οργάνων της μητέρας της [βίντεο]

Η ειλικρινής εξομολόγηση που έκανε.

Σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις της στην τηλεόραση παραχωρώντας συνέντευξη, εντοπίσαμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη, στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Σημείο συνάντησης”.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, μίλησε για όλους και για όλα, προβαίνοντας μάλιστα και σε ιδιαίτερες προσωπικές αποκαλύψεις, που μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Μια από αυτές αφορούσε τη μητέρα της, η οποία μετά το θάνατό της, έγινε δωρήτρια οργάνων, με τις δηλώσεις της Ευδοκίας Ρουμελιώτη, για την περιπέτεια που πέρασε να συγκλονίζουν.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων από τα 30 της. Όταν σκοτώθηκε και μας είπαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά από τρεις μέρες, εμείς είπαμε ότι θέλουμε να γίνουν δωρεά τα όργανά της. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα. Η απάντηση του νοσοκομείου ήταν να μην μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, γιατί είναι δύσκολη διαδικασία και έχουν χαθεί τα αρχεία των δωρητών οργάνων. Ντρέπομαι που το λέω. Αναγκαστήκαμε και βάλαμε μέσο για να βρεθεί εντατική, όχι για να ζήσει η μητέρα μου, αλλά για να της πάρουνε τα όργανα. Έσωσε επτά ανθρώπους αυτή η γυναίκα με τη δική μας επιμονή. Όταν περιμένουνε στη λίστα άνθρωποι χρόνια για να ζήσουν, δεν γίνεται να ζούμε σε μία χώρα που σου λένε άστο μην το ψάχνεις. Έχω ζήσει δύο τραγικά περιστατικά[…]Τους ανθρώπους που αποκτούν τα όργανα του δικού σου ανθρώπου δεν τους γνωρίζεις ποτέ, γιατί μας είπαν πως μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση πολύ περίεργη”. Δείτε το βίντεο πιο κάτω: [21:27]

Tags gossip, showbiz, celebrities, Ευδοκία Ρουμελιώτη, μητερα, συγκινηση, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2542 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2159 s // Total time: 2.4700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X