Μύρωνας Στρατής: Η αποκάλυψη που έκανε για την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του [βίντεο]


Μύρωνας Στρατής: Η αποκάλυψη που έκανε για την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος του [βίντεο]

Σε ποιο μοιάζει το παιδάκι του;

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε ο Μύρωνας Στρατής, μιλώντας για τη νέα του ζωή ως μπαμπάς.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, αποκάλυψε μάλιστα που βρισκόταν όταν ο γιος του ερχόταν στη ζωή λέγοντας τα ακόλουθα: “Βεβαίως και έχω πολλούς λόγους να θυμάμαι το φετινό καλοκαίρι. Θέλω να σου πω ότι ο γιος μου γεννήθηκε, ενώ ήμουν πάνω στη σκηνή στην Πάτρα, γιατί ήρθε λίγο πρόωρα. Έλαβα ένα μήνυμα όταν ήμασταν στους πόνους. Πήγα το πρωί. Έφυγα κατευθείαν και πήγα καρφί στο μαιευτήριο τότε". 

Διαβάστε ακόμα: Mύρωνας Στρατής: Δείτε το εντυπωσιακό baby shower που διοργάνωσε η σύντροφός του [εικόνες]

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε τα συναισθήματα που είχε όταν γνώρισε από κοντά το πρώτο του παιδάκι: "Ήταν αρκετά συγκινητικό. Από την πρώτη στιγμή κάτι ένιωσα. Σίγουρα, όταν το παιδί αρχίσει να επικοινωνεί είναι που δημιουργείς τη βαθιά σχέση, γιατί σε πρώτο επίπεδο το παιδάκι δεν μπορεί να σου μιλήσει, απλά κάνεις τα πάντα για να μην κλαίει. Προσπαθείς να καταλάβεις από τα σημάδια του σώματος τι ακριβώς χρειάζεται".

Mάλιστα ανάμεσα σε όσα είπε, αναφέρθηκε και σε ποιο μοιάζει το παιδί του:"Όταν έρχεται το παιδί, αλλάζουν όλα στο ζευγάρι. Ό,τι έχεις ακούσει σκέψου το στον υπερθετικό. Έχει αλλάξει πάρα πολύ η ζωή μου, αλλά είναι κάτι που το απολαμβάνω! Αλλάζει η κατάσταση, αλλάζει η ζωή… Η μαμά θέλει πολύ στήριγμα και πρέπει να αφήνεις ανοιχτή την πόρτα και στην παλιά σου ζωή… Το παιδί δεν μοιάζει σε κανέναν από τους δύο".Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Μύρωνας Στρατής, γιος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7573 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3909 s // Total time: 3.1482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X