Μαρία Ιωάννου: Βουρκωμένη εξομολογείται on air άγνωστο και συγκινητικό περιστατικό με την Έλλη Κυριακίδου


Μαρία Ιωάννου: Βουρκωμένη εξομολογείται on air άγνωστο και συγκινητικό περιστατικό με την Έλλη Κυριακίδου

Η ανάμνηση που έχει η παρουσιάστρια από την εκλιπούσα ηθοποιό

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας προκάλεσε η είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού, Έλλης Κυριακίδου την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου.

Μία εξ αυτών που θέλησαν πουν μερικά λόγια για εκείνην ήταν και η ηθοποιός και παρουσιάστρια Μαρία Ιωάννου, η οποία μέσα από την εκπομπή της, το μεσημέρι της Δευτέρας, 26 Οκτωβρίου, εμφανώς συγκινημένη αποκάλυψε πως η Έλλη Κυριακίδου ήταν ο λόγος που ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα του ηθοποιού.

“Κάποια στιγμή είχα βραβευθεί στα Madame Figaro. Η Έλλη Κυριακίδου ήταν μαζί μου υποψήφια. Και την ώρα που ευχαριστούσα θυμήθηκα ότι την είχα παρακολουθήσει όταν ήμουν παιδί σε μία παράσταση της ΕΘΑΛ “Τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”. Πραγματικά είχα συγκλονιστεί από την Έλλη και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωάννου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Μαρία Ιωάννου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όμορφα στιγμιότυπα με την Έλλη Κυριακίδου που συγκίνησαν τους διαδικτυακούς της φίλους.  

 

Tags μαρια ιωαννου, ελλη κυριακίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7624 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3274 s // Total time: 3.0898 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X