Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές για τα γενέθλιά της από την Έφη Παπαϊωάννου και η έκπληξη από τις κόρες της [εικόνα & βίντεο]


Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές για τα γενέθλιά της από την Έφη Παπαϊωάννου και η έκπληξη από τις κόρες της [εικόνα & βίντεο]

Tα γλυκά στιγμιότυπα που εντοπίσαμε στο instagram.

Τα γενέθλια της γιόρταζε χθες, Σάββατο 24 Οκτωβρίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου, με τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, από νωρίς το πρωί να δέχεται αμέτρητες ευχές, από φίλους της και από θαυμαστές της.

Ένα από τα δικά της άτομα το οποίο έχει στην Κύπρο, η Έφη Παπαϊωάννου ευχήθηκε στην αγαπημένη της φίλη, Νατάσα με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο, αναρτώντας βίντεο από δικές τους χαλαρές στιγμές, διασκεδάζοντας.

Η Κύπρια σχεδιάστρια σχολίασε στα βίντεο που δημοσίευσε: “Χρόνια πολλά ψυχή μου, μόνο να γελάς, Σε λατρεύω”, ενώ στο επόμενο βίντεο με gif πρόσθεσε το “love you”, καθώς και το “sisterhood”, αποδεικνύοντας το πόσο δεμένες είναι μεταξύ τους.

Διαβάστε ακόμα: Νατάσα Θεοδωρίδου: Η εξομολόγηση στην κόρη της για τις δυσκολίες που βίωσε όταν ήρθαν μόνιμα στην Αθήνα [βίντεο]

Μεταξύ άλλων φυσικά, δεν θα μπορούσαν να μην ευχηθούν στη μητέρα τους, οι δυο κόρες της τραγουδίστριας, οι οποίες της ετοίμασαν μια έκπληξη την οποία η Νατάσα Θεοδωρίδου αντίκρισε μέσα στο αυτοκίνητο, αφήνοντας της τοποθετημένα πάνω στο τιμόνι, σημειωματάκια.

Ενώ η κόρη της, Χριστίνα Μπέτα, με ανάρτηση της στο instagram, έγραψε: “Χρόνια πολλά στη νούμερό ένα βασίλισσά μου”. Δείτε τα βίντεο και την εικόνα πιο κάτω:

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, γενεθλια, νατασσα θεοδωριδου, ευχες, κόρες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0380 s // Total time: 0.0383 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X