Χάρις Χαραλάμπους: Ο συμβολισμός πίσω από το print του φορέματος που επέλεξε για τα "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς" 


Χάρις Χαραλάμπους: Ο συμβολισμός πίσω από το print του φορέματος που επέλεξε για τα "Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς" 

Όλα όσα δήλωσε στην κάμερα του ilovestyle.com και η αξιοθαύμαστη δράση της  

Η Χάρις Χαραλάμπους, δημιουργός του brand CHÁRIS, δημιούργησε ένα φουλάρι σε ροζ χρωματισμούς αποκλειστικά για την Europa Donna Κύπρου

Το print είναι εμπνευσμένο από το ροζ φιογκάκι, σύμβολο του συνδέσμου. Η Χάρις ήθελε να το αντιπροσωπεύσει με ένα τρόπο αφηρημένο ο οποίος όμως εξακολουθεί να συλλαμβάνει την ουσία του. Στο print σχηματίζονται και δύο σειρές από αλυσίδες που συμβολίζουν το έργο της Europa Donna Κύπρου - να ενώσει τις γυναίκες στον αγώνα κατά τον καρκίνο του μαστού.

Το ίδιο print επέλεξε να για το φόρεμα της στα βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2019” που πραγματοποιήθηκαν στις 12 Οκτωβρίου, για το οποίο μίλησε στην κάμερα του ilovestyle.com και στην Κλέλια Γιασεμίδου: “Επέλεξα να φορέσω σήμερα ένα φόρεμα που είναι με το ίδιο print με αυτό που σχεδίασα για τη Europa Donna. Ήθελα να ενισχύσω αυτόν τον σκοπό. Επειδή είναι Οκτώβρης και ο Οκτώβρης είναι ο μήνας πρόληψης, ήθελα να το τιμήσω με ακόμα έναν τρόπο”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν στον σύνδεσμο Europa Donna Κύπρου. Το φουλάρι είναι διαθέσιμο στο κατάστημα CHÁRIS και στην ιστοσελίδα του συνδέσμου www.europadonna.com.cy. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες με το φουλάρι:
 

Tags χαρις χαραλαμπους, διασημοι, madame figaro γυναικες της χρονιας 2019, print, showbiz, gossip, celebrities, europa donna


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8553 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4118 s // Total time: 3.2671 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X