Όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο


Όμορφο και αστραφτερό χαμόγελο

Αποκτήστε και διατηρήστε το πιο όμορφο χαμόγελο με τη νέα οδοντόβουρτσα Jordan Green Clean.

Είναι σημαντικό να διατηρούμε το χαμόγελό μας όμορφο και υγιές, μέσα από σωστή στοματική υγιεινή - άλλωστε, ένα λαμπερό χαμόγελο μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί. Παράλληλα, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η στοματική υγιεινή μπορεί να επηρεάσει και τη γενικότερη υγεία του ανθρώπου; Ο χρυσός κανόνας της στοματικής υγιεινής, λοιπόν, είναι το 3x3x3! Βούρτσισμα για 3 λεπτά, 3 φορές την ημέρα και αλλαγή οδοντόβουρτσας κάθε 3 μήνες.

Ποια όμως είναι η κατάλληλη οδοντόβουρτσα για εσένα; Την απάντηση έρχεται να σου δώσει η σκανδιναβική μάρκα Jordan με τα προϊόντα στοματικής φροντίδας που δημιουργεί και διανέμει παγκοσμίως.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1837 και άρχισε να παράγει οδοντόβουρτσες ήδη από το 1927. Σήμερα η Jordan είναι ο ηγέτης στην αγορά οδοντόβουρτσας στις σκανδιναβικές αγορές κι όχι μόνο ενώ έχει ισχυρή παρουσία σε πολλές αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου.

Τα προϊόντα της Jordan, βραβευμένα από τα βραβεία Reddot για σχεδίαση προϊόντος, είναι κατασκευασμένα με ποιοτικά, ασφαλή υλικά και έχουν σχεδιαστεί για απόδοση και άνεση. Η κινητοποίηση της χρήσης της οδοντόβουρτσας είναι σημαντική για την Jordan και ενθαρρύνεται σε όλα τα εργονομικά σχεδιασμένα προϊόντα. Η Jordan διαθέτει μια σειρά προϊόντων που ταιριάζουν στις διαφορετικές φυσικές και αισθητικές προτιμήσεις του παγκόσμιου καταναλωτή.

Σήμερα, η Jordan λανσάρει τη νέα υψηλής ποιότητας οδοντόβουρτσα Green Clean η οποία είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά ενώ είναι διαθέσιμη σε soft & medium, και σε 4 διαφορετικά χρώματα. Μια οδοντόβουρτσα που είναι σχεδιασμένη με την σκανδιναβική τελειότητα για όλους εμάς που θέλουμε έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής.

Βιωσιμότητα χωρίς συμβιβασμούς

H Jordan Green Clean συνδυάζει μεγάλη λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα, μοντέρνο σχεδιασμό και βιώσιμα υλικά. Στη διαδικασία σχεδιασμού, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη και όλα τα υλικά επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα το περιβάλλον. Η  χειρολαβή είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένο και εγκεκριμένο από την FDA (Food & Drug Association) πλαστικό που προέρχεται από δοχεία τροφίμων, όπως κύπελλα γιαουρτιού. Οι τρίχες (bristles) είναι κατασκευασμένες από βιολογικό νάιλον που προέρχεται από φυτά καστορέλαιο - μια ανανεώσιμη πηγή. Το κουτί συσκευασίας είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες ίνες χαρτιού από προϊόν με βάση το χαρτί και η ετικέτα συσκευασίας είναι κατασκευασμένη από χαρτί πιστοποιημένο με FSC, εξασφαλίζοντας ότι προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση.

Η Jordan Green Clean είναι περήφανος νικητής στα βραβεία του EPRO (Ευρωπαικός Οργανισμός Ανακύκλωσης Πλαστικών). Έχει πάρει το βραβείο για το Καλύτερο Ανακυκλώσιμο Πλαστικό Προϊόν για το 2019.

Tags Jordan Green Clean, jordan, χαμογελο, ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1299 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3205 s // Total time: 2.4503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X