Ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε το κονσίλερ σας


Ο σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε το κονσίλερ σας

Εξαφανίστε μαύρους κύκλους, κοκκινίλες και πρήξιμο ακολουθώντας τις συμβουλές των beauty experts.

Το κονσίλερ είναι από τα πιο απαραίτητα beauty items στο μακιγιάζ, και οι περισσότερες το λατρεύουμε αφού εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους, τις κοκκινίλες του δέρματος ενώ βοηθάει στο να δημιουργούνται γωνίες στο πρόσωπο. Όμως, η εφαρμογή του χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι και τόσο επιθυμητό. 

Πριν από την εφαρμογή του κονσίλερ απλώστε στο πρόσωπο το φον ντε τεν, σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε. Ύστερα, σχεδιάστε ένα τρίγωνο κάτω από την περιοχή του ματιού. Το τρίγωνο θα έχει βάση το κάτω μέρος του ματιού και την κορυφή προς τα χείλη - μάγουλο. Σύμφωνα με το jennygr, αυτός ο τρόπος εφαρμογής του κονσίλερ θα δημιουργήσει την αίσθηση ότι το πρόσωπο είναι πιο σηκωμένο.

Για να μην ανακατευτεί η σκιά των ματιών με το κονσίλερ, απλώστε στα βλέφαρα λίγο από αυτό πριν την εφαρμογή της σκιάς. Ύστερα, ένα tip για να φωτίσετε ακόμα περισσότερο τα μάτια, είναι η χρήση ενός κονσίλερ σε λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση από εκείνη της επιδερμίδας σας στο ''V'' του ματιού.

Έπειτα, ταμπονάρετε σε peach τόνους κονσίλερ στους μαύρους κύκλους. Εάν θέλετε να κρύψετε τα πρησμένα μάτια, χρησιμοποιήστε λίγη κρέμα ματιών, highlighter και κονσίλερ.

Tags ΚΟΝΣΙΛΕΡ, Ομορφια, Μακιγιαζ, CONCEALER, beauty, make up, makeup


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8669 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3859 s // Total time: 3.2528 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X