Αυτό το spa κέρδισε το βραβείο στα "Beauty Awards 2020"


Αυτό το spa κέρδισε το βραβείο στα "Beauty Awards 2020"

Ο χώρος που θα σου χαρίσει την απόλυτη ευεξία.

Από τα 2α βραβεία "Beauty Awards 2020" δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η κατηγορία best spa καθώς όλες μας αναζητούμε εκείνο το χώρο που θα μας χαρίσει την απόλυτη ευεξία και χαλάρωση.

Στην κατηγορία, λοιπόν, best spa βραβεύτηκε το Kalloni Spa - Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa. Το βραβείο απένειμαν ο Ανδρέας Γιόρτσιος, παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός του Super FM, και η Γεωργία Γεωργίου, Beauty Editor Madame Figaro Κύπρου. Ο Lifestyle Director του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Πάρις Κουνούδης παρέλαβε το βραβεία.   

Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής με μια σειρά εξαιρετικών θεραπειών, το Kalloni Spa είναι ένας κορυφαίος προορισμός ευεξίας. Εκτείνεται σε 3.000 τ.μ. και περιλαμβάνει 14 αίθουσες περιποίησης και 3 σουίτες, μεταξύ των οποίων 2 με ρωσικά μπάνια και την Kalloni Suite. Προσφέροντας πολλά θεραπευτικά οφέλη, οι 3 εσωτερικές και 2 εξωτερικές πισίνες θαλασσοθεραπείας, εκ των οποίων η 1 αναπαράγει την αλμυρότητα της Νεκράς Θάλασσας, είναι απαράμιλλες για την ποιότητά τους και το επίπεδο εποπτείας τους.

Υπό την επίβλεψη μιας υψηλά ειδικευμένης ομάδας επαγγελματιών, οι θεραπείες γίνονται με προϊόντα εμπνευσμένα από την Κύπρο και δημιουργούν μια εντελώς μοναδική και εξατομικευμένη επιλογή. Το Kalloni Spa χρησιμοποιεί την πλήρη γκάμα των προϊόντων Biologique Recherche και Voya. Επίσης, στεγάζει ινστιτούτο Carol Joy και Gentlemen’s Tonic Barber Shop. Δείτε όλα όσα δήλωσε στην απονομή του βραβείου:

Tags Kalloni Spa, Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Spa, Σπα, beauty, Ομορφια, beauty awards 2020, madame figaro beauty awards 2020


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8626 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3228 s // Total time: 2.1854 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X