Καταπολέμησε τις ρυτίδες και αναδιαμόρφωσε το δέρμα σου με μια κίνηση


Καταπολέμησε τις ρυτίδες και αναδιαμόρφωσε το δέρμα σου με μια κίνηση

Η απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης.

Όλες μας ανεξαιρέτως προσπαθούμε να φροντίζουμε με τον καλύτερο τρόπο την επιδερμίδα μας επιλέγοντας τα καταλληλότερα προϊόντα ομορφιάς.

Οι ανάγκες κάθε γυναίκας διαφέρουν καθώς άλλες χρειάζονται βαθιά ενυδάτωση κι άλλες ένα αντιγηραντικό προϊόν που θα καταπολεμήσει τις ρυτίδες.

Η Bioten δημιούργησε την Hyaluronic Gold Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας Αναδιαμόρφωσης SPF10 με 85% συστατικά φυτικής προέλευσης, είναι η απόλυτη δύναμη αντιγήρανσης για την αναζωογόνηση της φυσικής νεότητας του δέρματος σου.

Το Hyaluronic Booster περιέχει τρεις τύπους υαλουρονικού οξέως και 30 εκατομμύρια κάψουλες υαλουρονικού για την αναδιαμόρφωση του δέρματος, ενώ τα Golden Proteins συμβάλλουν στην αύξηση της σύνθεσης υαλουρονικού οξέος, γεμίζουν τις ορατές ρυτίδες και μειώνουν τις κηλίδες και τους αποχρωματισμούς που σχετίζονται με την ηλικία.

Ενισχυμένη με SPF10, INFRARED (IR) και VISIBLE LIGHT (VL) protection, εξασφαλίζεται από το προηγμένο σύστημα προστασίας κατά όλου του φάσματος των επιβλαβών ηλιακών ακτίνων (UVA+UVB+IR+VL), υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση και άλλες βλάβες του δέρματος.

Εφάρμοσε καθημερινά σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Tags προσωπο, Ομορφια, beauty, face, Anti-Aging, antiaging, αντιγηρανση, bioten, bioten Hyaluronic Gold Αντιρυτιδική Κρέμα Ημέρας Αναδιαμόρφωσης SPF10


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6345 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3221 s // Total time: 2.9566 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X