Κorres: Δυο καλλιτέχνες δημιούργησαν πέντε κινηματογραφικές στιγμές για κάθε νέο άρωμα


Κorres: Δυο καλλιτέχνες δημιούργησαν πέντε κινηματογραφικές στιγμές για κάθε νέο άρωμα

Με αφορμή τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η Korres συνεργάστηκε με δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς.

Με αφορμή τη νέα συλλογή Eau De Toilette, η Korres προσκάλεσε δύο αναγνωρισμένους δημιουργούς σε μία απρόσμενη δική τους "ένωση" για πρώτη φορά, τον βραβευμένο με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτη, Βασίλη Κεκάτο, και τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο χορογράφο, Αντώνη Φωνιαδάκη.

Η δύναμη της ένωσης της τέχνης των δύο ορίζει πέντε κινηματογραφικές στιγμές - μία για κάθε νέο άρωμα Korres - οι οποίες απεικονίζουν σκέψεις, αναμνήσεις, συναισθήματα που ‘ξύπνησαν’ από τις αρωματικές νότες.  Αφετηρία τους ο αισθησιασμός, η ανέφελη διάθεση. Στον πυρήνα κάθε ιστορίας η έννοια της ένωσης - των κορμιών, του αρώματος, της κίνησης και της εικόνας, των ανθρώπων με τη γη, τον αέρα, το νερό.

Ο Βασίλης Κεκάτος εξιστορεί ένα όνειρο, απελευθερώνει ένα συναίσθημα μαγικό μέσα από το χρώμα, τη ματιά, την αφήγηση. Ο Αντώνης Φωνιαδάκης αρθρώνει τις λέξεις με τα σώματα, δίνει κίνηση σε αυτή την αφήγηση, με τρόπο μοναδικά ποιητικό. Την ένωση αυτή συμπληρώνει με αέρινους ambient ήχους η μουσουργός Kid Moxie (aka Έλενα Χαρμπίλα).

Η πρώτη κινηματογραφική στιγμή που αποκαλύπτουμε σήμερα, "ενώνεται" με το άρωμα Morning Mimosa.

 

 

Tags Ομορφια, κορρες, Βασίλης Κεκάτος, Αντώνης Φωνιαδάκης, korres, perfume, αρωμα, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8891 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4230 s // Total time: 3.3120 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X