Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συνεχίζεται η "κόντρα" με την Ιωάννα Μαλέσκου! 


Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Συνεχίζεται η "κόντρα" με την Ιωάννα Μαλέσκου! 

\"Δεν θα της ζητήσω συγγνώμη\"  

Μία “κόντρα” δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Ιωάννα Μαλέσκου τις προηγούμενες ημέρες, όταν η πρώτη πρόβαλε και σχολίασε στην εκπομπή της εμφάνιση της δεύτερης με τη Μαλέσκου να απαντά, μέσα από την εκπομπή "Love It", που προβάλλει η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και να χαρακτηρίζει τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνην προσβλητικά και σεξιστικά.

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου εντόπισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και εκείνη σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν και μετά την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου, λέγοντας: “Εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως πάντα με σεβασμό και με αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέραν από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και εάν δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ τουλάχιστον ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα μόνο με το στιλιστικό κομμάτι κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ, δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανα”.

Κατόπιν η παρουσιάστρια του "Pop Up" ανέφερε: “Εγώ είμαι παρουσιάστρια δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι… Από τη στιγμή που παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, ε δεν θα ζητήσω συγγνώμη, όχι”. 
 

Tags ιωαννα μαλεσκου, ηλιανα παπαγεωργιου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2736 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3857 s // Total time: 3.6594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X