15 ενδιαφέρουσες επιλογές για brunch στη Λευκωσία


15 ενδιαφέρουσες επιλογές για brunch στη Λευκωσία

Το σαββατοκύριακο πάμε για brunch στα πιο όμορφα στέκια.

Το γεύμα που τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε ιεροτελεστία. Ευφάνταστοι συνδυασμοί, μοντέρνα πιάτα με παραδοσιακές πινελιές τρελαίνουν τον ουρανίσκο, κάνοντας το brunch τον βασιλιά των γευμάτων. Αβγά ποσέ, scrambled και τηγανητά, τραγανό μπέικον, πληθωρικά pancake, λαχταριστά bagel, γιαουρτένιες απολαύσεις για δυνατούς παίκτες στα πιο δημοφιλή spot του νησιού. 

Modern & Mum's
Το μοντέρνο και συνάμα μαμαδίστικο μαγαζάκι της πρωτεύουσας σερβίρει από το πρωί καφέ, breakfast και lunch το μεσημέρι. Διαθέτει ένα πλούσιο, χορταστικό μενού από πιάτα με αβγά σε διάφορες εκδοχές, όπως ποσέ, κρουασανάκια με διάφορες μαρμελάδες, pancake, σπιτικά μπιφτέκια, πίτσα μαργαρίτα με αβγά και άλλες τόσες λιχουδιές. Τα Σάββατα, μάλιστα, σε περιμένει από νωρίς για ένα λαχταριστό brunch.
(22767200) Ανδρέα Μιχαλακόπουλου 24. Brunch: Δ-Παρ 07.00-16.00 & Σ 08.00-15.00.

Artigiano
To Artigiano στην οδό Στασικράτους αποτελεί πια ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια για καφέ. Πλέον τις Κυριακές έχεις ακόμη έναν λόγο για να το επισκεφθείς, αφού σερβίρει ντελικάτο brunch δίνοντας, μάλιστα, ευφάνταστα ονόματα στα πιάτα. Όπως για παράδειγμα το Don’t mince with me, που είναι αβγά scrambled σερβιρισμένα σε τραγανό ψωμί ciabatta, με άλειμμα αβοκάντο, αγγλικά λουκάνικα, χοιρινό κιμά και σιρόπι σφενδάμου. Κι αν η όρεξή σου τραβά κάτι άλλο από pancake, παράγγειλε το Je m’appelle toast που δεν είναι κάτι άλλο από παραδοσιακό French toast σερβιρισμένο με λάβα από farin lacte. Εδώ θα πιεις από κλασικούς καφέδες, τσάι, φρέσκους χυμούς, σπιτική λεμονάδα, δυναμωτικά smoothie μέχρι το ιδιαίτερο matcha latte με γάλα αμυγδάλου ή καρύδας.
(22315131) Στασικράτους 26Α. Brunch: Κ 10.30-15.00.

Ivory All Day Concept 
To υψηλών προδιαγραφών all day εστιατόριο με πιάτα που ακολουθούν τις γαστρονομικές τάσεις της εποχής σε περιμένει καθημερινά σερβίροντάς σου mini brunch, διαθέτοντας BLT sandwich, γιαούρτι με granola και μούρα, ομελέτα και apple tart pancakes (10.00-12.00) και πλουσιοπάροχο brunch τα Σαββατοκύριακα. Το μενού περιλαμβάνει healthy bowls, σαλάτες, αβγά σε διάφορες εκδοχές, λαχταριστά pancake, όπως τα salted caramel pancakes, αλλά και ζουμερό βοδινό μπιφτέκι με τα όλα του. Απόλαυσε το γεύμα σου με μυρωδάτο καφέ ή κάποιο signature cocktail.
(22778807) Ιάσονος 10. Brunch: Σ-Κ. 09.00-15.00. Περισσότερα στο CheckInCyprus.

Tags food news, φαγητο, brunch, Λευκωσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9091 s (230 Queries.) // Parse time: 0.8603 s // Total time: 3.7694 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X