Η Ellen επέστρεψε στο show της μετά το σκάνδαλο που την "έκαιγε"


Η Ellen επέστρεψε στο show της μετά το σκάνδαλο που την "έκαιγε"

Όλα όσα είπε για αυτά που βγήκαν στη δημοσιότητα   

Δύσκολο ήταν το φετινό καλοκαίρι για την Ellen DeGeneres καθώς υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για τοξική συμπεριφορά στους συνεργάτες της.

Η ίδια επέστρεψε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στο πλατό της εκπομπής της για 18η σεζόν και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για εκείνην.

“Όπως θα έχετε ακούσει αυτό το καλοκαίρι υπήρξαν κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο show μας και μετά υπήρξε έρευνα. Έμαθα πως έγιναν πράγματα εδώ που δεν θα έπρεπε ποτέ να συμβούν. Το παίρνω όλο αυτό πολύ σοβαρά και θέλω να απολογηθώ στους ανθρώπους που επηρεάστηκαν από αυτό […]Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου […] Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά”, είπε η Ellen. 

Η Ellen δεν δίστασε να κάνει και χιούμορ με τους συνεργάτες της, σχολιάζοντας όσα ακούστηκαν για εκείνην ζητώντας τους χιουμοριστικά να μην την κοιτάζουν στα μάτια. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Tags Ellen DeGeneres, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2384 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3962 s // Total time: 2.6346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X