Νικόλας - Γιώτα Παπαδοπούλου : Τα συγκινητικά μηνύματα που μοιράστηκαν με τους followers τους για τα 17α χρόνια έγγαμου βίου


Νικόλας - Γιώτα Παπαδοπούλου : Τα συγκινητικά μηνύματα που μοιράστηκαν με τους followers τους για τα 17α χρόνια έγγαμου βίου

Οι εικόνες που δεν έχουμε ξαναδεί και τα εντυπωσιακά νυφικά που επέλεξε η Γιώτα Παπαδοπούλου πριν 17 χρόνια.

17 χρόνια έγγαμου βίου συμπληρώνουν σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου ο Νικόλας και η Γιώτα Παπαδοπούλου.

Το ζευγάρι θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματα του γι’ αυτή την τόσο σημαντική ημέρα για εκείνους, με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Διαβάστε ακόμα: Νικόλας – Γιώτα Παπαδοπούλου: Με μάσκες τα παιδιά τους την πρώτη ημέρα στο σχολείο!

Η Γιώτα Παπαδοπούλου ανήρτησε στο instagram μια εικόνα από το γάμο τους γράφοντας: "Σε θέλω εδώ για να μπορώ όλα όσα ζω να’ναι δικά μου, να’σαι πληγή απ’την πληγή, να’σαι χαρά απ’τη χαρά μου, να’σαι εδώ γιατί η ζωή με ένα σώμα δεν αρκεί, σε θέλω εδώ για να υπάρχω...(Δ. Γαλάνη). Στα επόμενα 17 αγάπη μου! Με ό,τι μας φέρει η ζωή! Σε αγαπώ !".

O Πρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ επέλεξε μια άλλη, επίσης εικόνα από το γάμο τους και έγραψε: "7 χρόνια γάμου... Είσαι η αγάπη μου, η μοναδική, στις λύπες, στις χαρές, πάντα θα είμαι εκεί".

Και στις δυο εικόνες είδαμε πόσο όμορφα και κομψά ήταν τα νυφικά που επέλεξε η Γιώτα Παπαδοπούλου ενώ έλαμπε από ευτυχία στο πλευρό του αγαπημένου της. Δείτε τις εικόνες:

Tags Γιώτα Παπαδοπουλου, Νικολας παπαδοπουλος, επετειος, hot news, showbiz κύπρος, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5770 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3260 s // Total time: 2.9030 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X