Χριστίνα Ορφανίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τη διαρροή του "ροζ" βίντεο της - Όλα όσα είπε στο live


Χριστίνα Ορφανίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τη διαρροή του "ροζ" βίντεο της - Όλα όσα είπε στο live

Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου και τα δάκρυα της διαγωνιζόμενης.

To χθεσινό live του “Big Brother”, τα είχε όλα, συγκίνηση, γέλια, δάκρυα αλλά και πολλές αποκαλύψεις μια εκ τον οποίων ήταν και αυτής της Χριστίνας Ορφανίδου, η οποία μίλησε ανοιχτά για ένα γεγονός που την αναστάτωσε.

Πριν από μερικές ημέρες διέρρευσε στο διαδίκτυο, ένα αποκαλυπτικό βίντεο από προσωπικές της στιγμές με τον τότε σύντροφό της, στο οποίο η παίκτρια του reality θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, δίνοντας ένα τέλος στην όλη πορεία που πήρε το θέμα.

Με δάκρυα στα μάτια η Χριστίνα Ορφανίδου, ανέφερε τα πιο κάτω: “Ανακάλυψα πως ο σύντροφός μου είχε παράνομες δραστηριότητες. Προσπάθησα να του αλλάξω γνώμη αλλά δεν έγινε κι έτσι αναγκάστηκα να πάρω την απόφαση να χωρίσουμε. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο είχαμε πολλές προσωπικές στιγμές στα αρχεία μας.Πρέπει να τα κρατάμε ιδιωτικά. Όταν μετά από έξι μήνες που γνώρισα έναν άλλο άνθρωπο, με τον οποίο είχαμε κι ένα ατύχημα, η προηγουμένη μου σχέση για να με εκδικηθεί δημοσιοποίησε στο Internet προσωπικές μας στιγμές. το μετέδιδε από κινητό σε κινητό.Με ξεφτίλισε, αναγκάστηκα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη, έχασα πολλά κιλά, μου χάλασε την καινούργια μου σχέση και πολλές φορές βίωσα bullying από εκείνους που είχαν δει βίντεο και φωτογραφίες. Από το 2018 αποφάσισα να μην ξανακάνω σχέση. Δεν ενημέρωσα τους γονείς μου, κινήθηκα νομικά, υπάρχει μήνυση εναντίον του αλλά συνέχιζε να το κάνει”, ήταν μερικά από όλα όσα είπε η παίκτρια του reality.

Διαβάστε ακόμα: Η εξομολόγηση του Θέμη για την οικογένειά του δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο! [βίντεο]

Ακούγοντας όλα αυτά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε και φανερά εκνευρισμένος σχολίασε τα ακόλουθα: “Είμαι έξαλλος, είμαι έξω φρενών, είμαι έτοιμος να βγω από τα ρούχα μου κυριολεκτικά. Αυτό που είδαμε είναι ανεπίτρεπτο. Μιλάμε για έναν τύπο που είναι μισογύνης, είναι ένας φαλλοκράτης του κερατά, ένας ανύπαρκτος, ένας άνθρωπος που δεν έχει προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που δεν αγαπάει ούτε τα άντερά του, που δεν σε αγάπησε...Tο ότι έμπλεξες με αυτό το πράγμα είναι η ευθύνη σου, όχι το βίντεο. Το βίντεο δεν είναι τίποτα ανάμεσα σε ζευγάρια… Πώς εμπιστεύτηκες αυτό το πράγμα για τη ζωή σου; Αυτή είναι η μεγάλη σου ευθύνη. Μη κλαις για το βίντεο, δεν διαπομπεύεσαι. Αυτός ο αγύρτης διαπομπεύεται και κάθε αγύρτης που χρησιμοποιεί τέτοια στοιχεία εναντίον των γυναικών… Μη κλαις κορίτσι μου, θύμωσε κορίτσι μου. Καταδίκασέ τον, δεν είναι άνθρωπο αυτοί, δεν αγαπούν τίποτα… Μη σκας για τον παλιοκερατά, μη στενοχωριέσαι…”. Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

 

 

Tags big brother, gossip, showbiz, celebrities, χρισιτνα ορφανιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3572 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2219 s // Total time: 2.5790 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X