Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που διαγνώστηκε


Γνωστή Ελληνίδα αποκάλυψε το αυτοάνοσο νόσημα που διαγνώστηκε

Το γεγονός που την σόκαρε και της άλλαξε τη ζωή.

Περιπέτεια με την υγεία της περνάει εδώ και λίγο διάστημα επώνυμη Ελληνίδα, με την ανακοίνωση αυτού του γεγονός να έρχεται από την ίδια, ξαφνιάζοντας τους πάντες με την είδηση αυτή.

Σε post που ανήρτησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μοιράζεται με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία που ακολούθησε για να ανακαλύψει το  αυτοάνοσο νόσημα που διαγνώστηκε.

Διαβάστε αναλυτικά μερικά λόγια από όσα μοιράστηκε με τους followers της, στο κείμενο που έγραψε πιο κάτω: “Πριν δυο μήνες άρχισα να έχω πόνους στα δάχτυλα των χεριών μου, Νόμιζα ο,τι κάπου είχα χτυπήσει στην αρχή. Καθώς όμως οι πόνοι δεν περνούσαν πήγα να με δει ολιστικός γιατρός .Δεν πάω σε γιατρούς.Δεν παίρνω φάρμακα.Αντιμετωπίζω τα πάντα ολιστικά. Μου είπε λοιπόν ότι έχω αυτοάνοσο αρθριτικά. Μου είπε επίσης ότι εμφανίστηκε τώρα γιατί με έχει σώσει το γεγονός πως τρέφομαι σωστά. Έχω δει όλα αυτά τα χρόνια με όλα αυτά που τρώω και δεν τρώω πως με έχω βοηθήσει απο αρρώστιες, ιούς, πονοκεφάλους, πόνους κλπ.".


 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, μαρία ελένη λυκουρέζου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2278 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3859 s // Total time: 2.6137 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X