4 Κύπριες fashionistas σου δείχνουν πώς να "κλέψεις" τα βλέμματα με sport εμφάνιση!


4 Κύπριες fashionistas σου δείχνουν πώς να "κλέψεις" τα βλέμματα με sport εμφάνιση!

Fashionable επιλογές για τη γυμναστική!

Όταν δύο κορυφαία brands στο είδος τους ενώνουν δυνάμεις τότε το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Η Superga γνωστή για τα πάνινα παπούτσια της και η Calzedonia για τα εμβληματικά της καλσόν συνεργάστηκαν δημιουργώντας μία συλλογή που αποπνέει θηλυκή γοητεία με sport ύφος.

Η συλλογή SupergaXCalzedonia απευθύνεται στις σύγχρονες γυναίκες που επιθυμούν την άνεση και συγχρόνως τη μοντέρνα πινελιά ενώ γυμνάζονται. Αποτελείται από 5 κολάν, 4 καλσόν και 11 κάλτσες.

Η Άντρεα Κυριάκου, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Βάσω Πέτρου δοκίμασαν ήδη τα κολάν που διατίθενται σε τρεις electric αποχρώσεις του μπλε, ροζ και μαύρου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα κολάν είναι βασισμένα στο bestselling κολάν της Calzedonia  συνεπώς η εφαρμογή είναι εγγυημένη και δοκιμασμένη!

Η Κλέλια Γιασεμίδου επέλεξε ένα από τα 11glam ζευγάρια κάλτσες της συλλογής σε φωτεινή απόχρωση και κατασκευασμένο από lurex.

Η συλλογή SupergaxCalzedonia βρίσκεται ήδη στα καταστήματα

Tags supergaxcalzedonia, μόδα, fashion, διασημοι, αντρεα κυριακου, Κλέλια Γιασεμίδου, Συλλογή, εβελινα σκιτσκο, βασω πετρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4909 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4132 s // Total time: 2.9040 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X