Clarins: Παρουσιάζει τη νέα συλλογή "East Collection"


Clarins: Παρουσιάζει τη νέα συλλογή "East Collection"

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα μαγνητίσετε τα βλέμματα.

Η Clarins προσφέρει δύο καινοτόμα προϊόντα για να ενισχύσει την περιοχή του ματιού: σκιές 4-χρωμάτων με ενσωματωμένη βάση και ένα 2-σε-1 προϊόν για τα φρύδια για ένα άψογο τελείωμα. Πολύ εύκολα στην χρήση, απλοποιούν την ζωή σας και είναι και διασκεδαστικά!

Η Clarins λανσάρει 6 νέες 4-απλές σκιές για να ικανοποιήσει διάφορες επιθυμίες. Επιλέξτε αυτή που σας αρέσει ανάμεσα σε 6 συλλογές από την πιο ελαφριά παλέτα μέχρι την πιο σκούρα. Η πούδρα bamboo στην φόρμουλά του που είναι γνωστή για την ενίσχυση της διάρκειας του μακιγιάζ προσφέρει ένα βασικό πλεονέκτημα, δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί βάση πριν την εφαρμογή. Η βάση είναι ενσωματωμένη στις σκιές έτσι ώστε να υπάρχει τέλεια εφαρμογή στις βλεφαρίδες. Για 12 ώρες το χρώμα είναι ομοιόμορφο και έντονο.

Επειδή τα φρύδια είναι σημαντικός παίχτης στο να επιτύχετε εκφραστικά περιγράμματα ματιών, η Clarins δημιούργησε το Brow Duo: η υπόσχεση για τέλεια φρύδια σε μόνο δύο βήματα. Διαθέσιμο σε 5 αποχρώσεις, σχηματίζει και δημιουργεί γεμάτα φρύδια καθώς τα σταθεροποιεί και τα τονίζει. Στην μια πλευρά, ένα απλικατέρ που καθιστά δυνατή την μακράς διάρκειας υφή: μια χρωματιστή πούδρα που μετατρέπεται σ’ένα φρέσκο, με βάση το νερό τζελ κατά την εφαρμογή. Στην άλλη άκρη, μια βούρτσα που χτενίζει τα φρύδια με μια χρωματιστή τζελ μάσκαρα με μακράς διάρκειας αποτελέσματα. Σε μόνο δύο βήματα, το Brow Duo τονίζει τα φρύδια για ένα πιο έντονο λουκ στα μάτια!

Για να κάνει την ζωή σας ακόμα πιο εύκολη η Clarins δημιούργησε το Make up Corrector Pen, ένα απαλό πινέλο που σβήνει το μακιγιάζ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Χάρις στην μύτη ακριβείας, αφαιρεί ανεπιθύμητα σημάδια μακιγιάζ από τα μάτια και τα χείλη χωρίς να αγγίζει το υπόλοιπο μακιγιάζ. Έρχεται με 3 refills για περίπου 300 χρήσεις στο σύνολο.

Tags Clarins East Collection, clarins, beauty, makeup, make up, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8570 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3285 s // Total time: 2.1855 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X