Τα συγκινητικά λόγια του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στη σύζυγο του για την έκτη επέτειο του γάμου τους!


Τα συγκινητικά λόγια του Νεκτάριου Αλεξάνδρου στη σύζυγο του για την έκτη επέτειο του γάμου τους!

Η κίνηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου που γέμισε υπερηφάνεια τον ποδοσφαιριστή

Την έκτη επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, οι οποίοι να θυμίσουμε είχαν παντρευτεί στη Μύκονο το 2014.

Ο ποδοσφαιριστής ανήρτησε δύο φωτογραφίες με την παρουσιάστρια στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και τα λόγια που τις συνόδευσαν πραγματικά συγκινούν.

Κάπως έτσι μπαίνουμε στο έβδομο της φαγούρας... Σημασία όμως τελικά δεν έχει ακόμα και στη φαγούρα να έχουμε ο ένας τον άλλο για ξύσιμο; Όπως στα δύσκολα που πάντα έρχονται και θα έρχονται να έχεις τον ώμο να γύρεις όπως στη φωτογραφία. Από την ευγνωμοσύνη ξεκινούν όλα και εκεί καταλήγουν. Ευγνώμων και χαρούμενος για εκείνο το ξεκίνημα 11/9/14 που όσοι ήταν μαζί μας ξέρουν ότι ήταν πολύ πιο απλό και αληθινό από ότι το παρουσίαζαν κάποιοι. Ευγνώμων για κάθε χρόνο που πέρασε δίπλα σου και η μοναδική ευχή που ολοκληρώνει είναι να παραμείνουμε ευγνώμων μέχρι τα βαθιά γεράματα. Κι ακόμα και τότε να κουβαλούμε τη δόση τρέλας και ανανέωσης που χρειαζόμαστε.

P.s. Καλύτερο δώρο από την απόφαση που πήρες να αφιερώσεις τα μεσημέρια σου για την κόρη μας (αντί στην τηλεόραση ή οποιαδήποτε δουλειά), δεν θα μπορούσες να κάνεις και σε μένα και στην οικογένεια μας. So proud!”, έγραψε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στην ανάρτησή του. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, επετειος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7531 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3860 s // Total time: 3.1391 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X