Rare Beauty: Το νέο beauty brand της Selena Gomez


Rare Beauty: Το νέο beauty brand της Selena Gomez

\"Ήθελα να κάνω κάτι περισσότερο από μια σειρά καλλυντικών, κάτι που θα έχει αντίκτυπο\", δήλωσε η ηθοποιός.

"Η Rare Beauty δεν είναι "απλώς ένα brand", αλλά τρόπος ζωής", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της σειράς, ενώ η δημιουργός της Selena Gomez έχει δηλώσει "ήθελα να κάνω κάτι περισσότερο από μια σειρά καλλυντικών, κάτι που θα έχει αντίκτυπο". Γι’ αυτό άλλωστε, συνδύασε το λανσάρισμα της Rare Beauty με τη δημιουργία του "The Rare Impact Fund", ενός κοινωφελούς οργανισμού που προσφέρει πόρους για τη στήριξη της ψυχικής υγείας σε κοινότητες που έχουν ανάγκη. "Θέλω να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους και να αγκαλιάσουμε τη μοναδικότητά μας", είναι άλλο ένα μήνυμα που στέλνει η σταρ μαζί με το λανσάρισμα της σειράς.

Η Rare Beauty σύμφωνα με την madamefigarogr, περιλαμβάνει δεκάδες προϊόντα, από foundations και κραγιόν, μέχρι πινέλα και σφουγγαράκια, ενώ το highlight της συλλογής είναι το The Liquid Touch Weightless Foundation, που διατίθεται σε 48 διαφορετικές αποχρώσεις.

Αυτό που κάνει επίσης της σειρά να ξεχωρίζει είναι τα ονόματα των προϊόντων, όπως το Always An Optimist 4-In-1 Mist, ένα πολυχρηστικό mist προσώπου που αναζωογονεί την επιδερμίδα και δίνει λάμψη και το With Gratitude Dewy Lip Balm ένα ενυδατικό κραγιόν.

Στο site της Rare Beauty μπορείς επίσης να βρεις ένα εργαλείο που θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σου ώστε να ξέρεις ακριβώς ποια προϊόντα σου ταιριάζουν.

Tags Rare Beauty, Selena Gomez, beauty, beauty news, Μακιγιαζ, Ομορφια, makeup, make up


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2201 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6013 s // Total time: 2.8214 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X