Ελένη Μενεγάκη: Οι καλοκαιρινές βουτιές των παιδιών της που μας έδειξε [εικόνες]


Ελένη Μενεγάκη: Οι καλοκαιρινές βουτιές των παιδιών της που μας έδειξε [εικόνες]

Aπόλαυσαν τα παιχνίδια τους στη θάλασσα.

Στις πιο ανέμελες καλοκαιρινές τους στιγμές απαθανατίζει η Ελένη Μενεγάκη, τα παιδιά της, και συγκεκριμένα τις μεγάλες της κόρες, Λάουρα και Βαλέρια, όπως μας έδειξε σε δημοσίευση που έκανε στο instagram, τη Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, μέσα από τους λογαριασμούς που διαχειρίζεται στα social media, κρατάει με αυτό τον τρόπο επαφή με το κοινό της, αναρτώντας σχεδόν σε καθημερινή βάση, εικόνες από της προσωπικής της ζωής, προκαλώντας τον ενθουσιασμό τους.

Διαβάστε ακόμα: Ελένη Μενεγάκη: Οι ονειρεμένες εικόνες που ανήρτησε με τον Μάκη Παντζόπουλο

Στο πρόσφατο post που έκανε, είδαμε τις κόρες της να κάνουν τις βουτιές τους από ψηλά βράχια στον ποταμό της Εύβοιας, όπου φαίνεται να περνάνε εκεί αυτές τις ημέρες τις διακοπές τους, με την Ελένη Μενεγάκη να μη χάνει λεπτό και να μοιράζεται με τους followers της, τις περιπέτειες των παιδιών της.

Mάλιστα κάτω στα σχόλια των δημοσιεύσεων της, η παρουσιάστρια απαντάει στους ακόλουθους της, και όπως εντοπίσαμε σε αυτή την ανάρτηση, η ίδια δεν δοκίμασε να κάνει τις βουτιές της, ενώ προσπαθούσε να παραμένει ψύχραιμη και ήρεμη, μπροστά σε αυτά που έβλεπε. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

 

Tags gossip, showbiz, celebriites, ελενη μενεγακη, παιδια, κόρες, βουτιες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.1295 s (230 Queries.) // Parse time: 0.5357 s // Total time: 4.6652 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X