Η Εβδομάδα Μόδας επιστρέφει στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο


Η Εβδομάδα Μόδας επιστρέφει στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο

Με αυστηρά μέτρα προστασίας.

Μπορεί ο κορωνοϊός να ανάγκασε τον κόσμο της μόδας να στραφεί για λίγο στα διαδικτυακά fashion shows, ωστόσο σιγά-σιγά τα πράγματα επιστρέφουν στην κανονικότητα τους. Έτσι στις 13-17 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα όμως με τους νέους κανόνες.

"Η Νέα Υόρκη είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας και η Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης (NYFW) γιορτάζει την εφευρετικότητα αυτής της πόλης και το απαράμιλλο δημιουργικό ταλέντο μας" αναφέρει ο Άντριου Κουόμο, κυβερνήτης της αμερικανικής πολιτείας. "Όταν η COVID-19 έπληξε τη Νέα Υόρκη, τόσα πολλά από τα αγαπημένα μας γεγονότα ακυρώθηκαν ή αναβλήθηκαν. Η πανδημία δεν έχει τερματιστεί, αλλά είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε την οργανώτρια IMG να προχωρήσει με τη NYFW, με πλήρη συμμόρφωση στις αυστηρές συστάσεις των αρχών για τη δημόσια υγεία".

Ανάμεσα στα μέτρα που πρέπει να λάβουν οι σχεδιαστές είναι και οι αποστάσεις, οι μάσκες και η παρουσία μόνο 50 ατόμων σε υπαίθριο χώρο.

Tags fashion, style, trend, μόδα, στυλ, ταση, fashion week, FASHION NEWS, new york fashion week, εβδομαδα μοδας, εβδομαδα μοδας νεα υορκη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1541 s (251 Queries.) // Parse time: 0.6187 s // Total time: 3.7728 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X