Αυτό το ρόφημα θα σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα τα κιλά του καλοκαιριού


Αυτό το ρόφημα θα σε βοηθήσει να χάσεις εύκολα τα κιλά του καλοκαιριού

Η μελιτζάνα και το λεμόνι είναι τα υλικά που χρειάζεσαι!

Επιστροφή στην καθημερινή ρουτίνα αλλά οι καλοκαιρινές διακοπές πέρα από χαλάρωση μας πρόσθεσαν και κάποια κιλάκια.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς στο διαδίκτυο βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε ένα ρόφημα που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από έξτρα βάρος.

Θα χρειαστείτε:

  • Μια μελιτζάνα μετρίου μεγέθους και ακόμη καλύτερα αν είναι βιολογική, καθώς γνωρίζουμε ότι είναι απολύτως φυσική και δεν έχει εκτεθεί σε επικίνδυνα φυτοφάρμακα.
  • Ένα λεμόνι μετρίου μεγέθους, να μην είναι πολύ ώριμο.
  • Ένα λίτρο νερό.
  • Μια μεγάλη γυάλινη κανάτα.

Εκτέλεση

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πλύνετε καλά τη μελιτζάνα. Πλύντε τη με λίγο μηλόξυδο και μαγειρική σόδα για να απομακρύνετε κάθε είδους τοξίνες και υπολείμματα φυτοφαρμάκων. Βεβαιωθείτε ότι την έχετε ξεπλύνει καλά με άφθονο κρύο νερό.
  2. Κόψτε τη μελιτζάνα σε φέτες, αφήνοντας τη φλούδα της.
  3. Τώρα γεμίστε τη μεγάλη γυάλινη κανάτα με τις φέτες της μελιτζάνας, τοποθετώντας τη μια φέτα πάνω από την άλλη. Στη συνέχεια γεμίστε την κανάτα με νερό.
  4. Προσθέστε το χυμό από ένα λεμόνι και ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά με μια μακριά ξύλινη κουτάλα κι έπειτα τοποθετήστε την κανάτα στο ψυγείο.
  5. Αφήστε το να σταθεί όλο το βράδυ στο ψυγείο έτσι ώστε το νερό να μπορεί να απορροφήσει τους χυμούς της μελιτζάνας και τις ιδιότητές της, οι οποίες θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο και δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι θα είναι ακόμη πιο αναζωογονητικές χάρη στο λεμόνι. Αν βέβαια το πρόβλημά σου είναι η κυτταρίτιδα, τότε εξαφάνισέ τη με αυτό το ρόφημα με λεμόνι και πιπέρι!

Ένα παράδειγμα δίαιτας που μπορείτε να ακολουθήσετε με το ρόφημα μελιτζάνας και λεμονιού

Πρωινό: Ένα ποτήρι νερό με μελιτζάνα και λεμόνι, μια κούπα με βρώμη κι ένα μήλο.

Μεσημεριανό: Πίνετε ένα ποτήρι νερό με μελιτζάνα και λεμόνι πριν φάτε και συνεχίζετε με μια σαλάτα με σπανάκι, ξηρούς καρπούς, τυρί με χαμηλά λιπαρά και φέτες ανανά.

Απογευματινό: Πίνετε ένα ποτήρι νερό με μελιτζάνα και λεμόνι.
Μάθετε να φτιάχνετε ένα δροσιστικό ρόφημα από ανανά.

Βραδινό: Πίνετε ένα ποτήρι νερό με μελιτζάνα και λεμόνι πριν φάτε και προχωράτε με μια σαλάτα με ψιλοκομμένο μαρούλι, ντοματίνια, καρύδια, ελαιόλαδο και λίγο χυμό λεμονιού. Το κυρίως πιάτο μπορεί να περιλαμβάνει βραστές αγκινάρες με λίγο ελαιόλαδο και ξύδι.

Αν καταναλώνετε όλο το ρόφημα πριν τα γεύματά σας, θα σας βοηθήσει το στομάχι σας να χωνέψει πιο εύκολα και θα εξαλείψει τα λιπαρά που περιέχουν οι τροφές που έχετε καταναλώσει. Επίσης, θα βελτιώσει τη συνολική πέψη και τον καθαρισμό του σώματος.

Tags μελιτζάνα, λεμόνι, ρόφημα, Δίαιτα, κιλά, βαρος, υγεια, health, diet


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0198 s // Total time: 0.0202 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X