Αλεξάνδρου - Ευριπίδου: Αποκάλυψαν πως υποδέχθηκαν Έκτορας και Αριάδνη τον μικρό τους αδερφό!


Αλεξάνδρου - Ευριπίδου: Αποκάλυψαν πως υποδέχθηκαν Έκτορας και Αριάδνη τον μικρό τους αδερφό!

Τι τους λέει η Αριάδνη όταν ο νεογέννητος Νικόλας κοιμάται!

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου υποδέχθηκαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους τον περασμένο Μάιο με την ευτυχία στον γάμο τους να πολλαπλασιάζεται.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Πέντε χαριτωμένα στιγμιότυπα με τον μικρό Νικόλα που λατρέψαμε!

Το ζευγάρι σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους εξομολογήθηκε πως αντέδρασαν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά, Έκτορας και Αριάδνη με τον ερχομό του Νικόλα.

“Η άφιξη του νέου μωρού νομίζω έκανε τα μεγάλα αδέρφια να συνδεθούν ακόμα περισσότερο μεταξύ τους και να κάνουν κόμμα…”, είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Ευριπίδου με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να συμπληρώνει λέγοντας: “Κι αυτό, όπως καταλαβαίνεις, μας βοηθά εμάς λίγο”.

Κατόπιν, η παρουσιάστρια ανέφερε: “Πέρα από την πλάκα, όμως, μπορώ να σου πω ότι τον υποδέχθηκαν με πάρα πολλή αγάπη και οι δυο τους. Η Αριάδνη, βέβαια, λόγω της ηλικίας της, νομίζω το θεώρησε και λίγο απειλή ως προς τη σημασία που της δίνουμε. Για να καταλάβεις, σκαρφίζεται διάφορα για να τον τρομάζει κάθε φορά που κοιμάται”, με τον σύζυγό της να συμπληρώνει: “Μας λέει, “δεν καταλαβαίνω γιατί σας αρέσει να τον βλέπετε με κλειστά μάτια;”.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, διασημοι, αριαδνη, Εκτορας, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0860 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3887 s // Total time: 2.4747 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X