Δούκισσα Νομικού: Οι εικόνες που δημοσίευσε από την παιδική της ηλικία


Δούκισσα Νομικού: Οι εικόνες που δημοσίευσε από την παιδική της ηλικία

To μήνυμα της με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της. 

Φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία είχαμε την ευκαιρία να δούμε σε αναρτήσεις που έκανε χθες το βράδυ, η Δούκισσα Νομικού, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η όμορφη παρουσιάστρια, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου Νομικού, δημοσίευσε γλυκά στιγμιότυπα μαζί του, κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, μέσα από δυο εικόνες που εντοπίσαμε στο profile της.

Διαβάστε ακόμα: Δούκισσα Νομικού: Μας έδειξε τη συνάντηση τεσσάρων γενεών της οικογένειας της [εικόνα]

Με αυτόν τον τρόπο, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ευχηθεί αλλά και να στείλει στον πατέρα της, το πιο τρυφερό της δώρο, με τα γραφόμενα της κάτω από την ανάρτηση να συγκινούν.

Συγκεκριμένα σχολίασε τα εξής: "Θα είμαι για πάντα το μικρό σου κοριτσάκι κ εσύ θα είσαι για πάντα ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου, Ελπίζω σύντομα να μπορέσουμε να αγκαλιαζόμαστε ξανά όπως παλιά και να μην φοβόμαστε. Μου έχουν λείψει πολύ αυτές οι σφιχτές μας αγκαλιές. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα, και δεν είναι δεδομένη. Ας τους λέμε "Σ’αγαπώ" όσο πιο συχνά μπορούμε.Σ’αγαπώ πολύ μπαμπάκα μου, Χρόνια σου πολλά". Δείτε τις εικόνες που ανήρτησε πιο κάτω:

Tags δουκισσα νομικου, διασημοι, gossip, showbiz, celebriites, πατερας, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4333 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4131 s // Total time: 2.8464 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X