Ο Χρίστος Αρτεμίου απολαμβάνει το καλοκαίρι του στο νέο hot-spot Nissos Beach House!


Ο Χρίστος Αρτεμίου απολαμβάνει το καλοκαίρι του στο νέο hot-spot Nissos Beach House!

O γνωστός κομμωτής και επιχειρηματίας, Χρίστος Αρτεμίου, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο νέο hot-spot της πόλης του, στο Nissos Beach House!

Με ένα άκρως καλοκαιρινό post μοιράζεται προσωπικές του στιγμές με το ιδιαίτερο και πρωτοποριακό του στυλ!

O αγαπημένος σε όλους Χρίστος Αρτεμίου μας συστήνει το εντυπωσιακό Nissos Beach House, το οποίο βρίσκεται στην παραλία Lady’s Mile στη Λεμεσό. Ντυμένος με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, μας δείχνει πως στο νησί μας μπορούμε να περάσουμε ένα εξαιρετικό καλοκαίρι χωρίς να νοσταλγούμε διακοπές σε μακρινούς προορισμούς. Όπως σχολιάζει ο Χρίστος Αρτεμίου στο post του, ο νέος συναρπαστικός προορισμός του Nissos σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή και σίγουρα θα αποτελέσει το επόμενο σου must - visit place. Για καφέ, δροσιστικά καλοκαιρινά cocktails αλλά και εξαιρετικό φαγητό, θα απολαύσεις τις καλοκαιρινές σου εξόδους από το πρωί μέχρι το βράδυ! Το service, ο απολαυστικός ναργιλές πάνω στην άμμο, και το ιδιαίτερο lifestyle εκτοξεύουν την έννοια του beach bar σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο.

Δείτε την ανάρτηση του Χρίστου πιο κάτω και απολαύστε τις υπέροχες του φωτογραφίες, οι οποίες μας εμπνέουν και για την επόμενη μας καλοκαιρινή εμφάνιση!

Φιλοξενία: Nissos Beach House

Concept Design, Art Direction, Photoshoot: Anirot Development Organisation

Tags χριστος αρτεμιου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3083 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3457 s // Total time: 2.6540 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X