Και ήρθε η ώρα! Οι καλοκαιρινές διακοπές αρχίζουν!


Και ήρθε η ώρα! Οι καλοκαιρινές διακοπές αρχίζουν!

Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι χωρίς πολλές εξόδους και μεγάλες συναθροίσεις. Εγώ, εκείνος και τα μικρά στο εξοχικό, μακριά από όλους και όλα.

Από την αρχή του καλοκαιριού σκεφτόμασταν αυτές τις μέρες. Πως θα είμαστε; Πόσο εφικτές είναι αυτές οι διακοπές; Πόσο μακριά είναι; Γιατί αργούν τόσο;

Και ήρθε η ώρα, οι βαλίτσες έτοιμες, τα παιδιά στην πόρτα οι καλοκαιρινές διακοπές επιτέλους αρχίζουν! Αντηλιακά, ρούχα, παιχνίδια θαλάσσης, επιτραπέζια και η Nova Cyprus πάντα μαζί!

Μεταξύ μας, ξέρουμε πως με τον σωστό προγραμματισμό τα δύσκολα γίνονται εύκολα.

Για αυτό κάλεσα από πριν στο 22002200 και ενεργοποίησα την υπηρεσία Nova Εξοχικό της Nova Cyprus και έτσι και θα ξεκουραστώ όταν τα μικρά θα βλέπουν αγαπημένες παιδικές σειρές αλλά και θα αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο του χειμώνα με τα πιο αγαπημένα Box Sets σειρών που όλο έλεγα να ξεκινήσω και δεν προλάβαινα.

Μετά τα παιχνίδια στην παραλία τα μικρά μου θα απολαύσουν τα ζουζούνια μαθαίνοντας και χορεύοντας και μόλις τα ματάκια κλείσουν, σειρά έχουμε οι μεγάλοι!

Tόσες πολλές σειρές και ταινίες! Ολόκληρα Box Set όλα στη διάθεση μας!   

Και τι επιλέγουμε; Zero Zero Zero; Μια σειρά που ξεκίνησε τον Ιούνιο και ήθελα πολύ να δω!

Mad Men; 7 κύκλοι και καθόλου χρόνος το προηγούμενο διάστημα. Όλοι οι κύκλοι της βραβευμένης με 5 Χρυσές Σφαίρες σειράς που μας ταξιδεύει στην Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1960 είναι διαθέσιμοι στην υπηρεσία Nova On Demand της Nova Cyprus!

Houdini; Deadwood; The White Princess; Dumplin; Joker; Bad Boys; Και δεν σταματάμε εδώ.. Tόσα πολλά και μοναδικά Box Set και ταινίες με το πάτημα ενός κουμπιού!  

Ο γλυκός μου, θα με ευγνωμονεί!

Και όταν τελειώσει... Μην ανησυχείς! Η υπηρεσία Nova On Demand εμπλουτίζεται κάθε μήνα με τις καλύτερες ταινίες και σειρές για όλα τα γούστα και ηλικίες!

Κάπως έτσι, τόσο απλά, θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι στις φετινές μας διακοπές και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση στη μηνιαία μας συνδρομή. Το δικό μου μυστικό, Nova Εξοχικό!

Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας αποκωδικοποιητής και εγκατάσταση για την εξοχική σου κατοικία.

Όταν θέλεις να πας ή να γυρίσεις από το εξοχικό σου, απλώς συνδέεσαι στο My Account και αλλάζεις τον δέκτη που θα βλέπεις Nova Cyprus με ένα κλικ. Η αλλαγή δέκτη ολοκληρώνεται σε λίγα λεπτά!

Εσείς κανονίσατε φέτος για διακοπές; Μάθε περισσότερα για το Nova Εξοχικό ΕΔΩ

Γράφει η Στέλλα Αντωνίου
PR & Marketing Executive
Nova Cyprus

 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1332 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2832 s // Total time: 2.4164 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X