Ελισάβετ Μουτάφη: Δείτε το άκρως εντυπωσιακό διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]


Ελισάβετ Μουτάφη: Δείτε το άκρως εντυπωσιακό διαμέρισμα της στο κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

Η διακόσμηση που έκανε στους χώρους της που λατρέψαμε.

Aνάμεσα στα πιο εντυπωσιακά σπίτια διάσημων που έτυχε να δούμε ποτέ, ανήκει αυτό της Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία μένει συγκεκριμένα σε ρετιρέ διαμέρισμα 100 τετραγωνικών, σε έναν μάλιστα από τους πιο κεντρικούς και θορυβώδεις δρόμους της Αθήνας, στην Πατησίων.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, δηλώνει fan της τέχνης και αυτή η αγάπη φρόντισε να μην απουσιάζει από το σπίτι της, διακοσμώντας το με διάφορους πίνακες από έργα τέχνης αλλά και από αντικείμενα που προσδίδουν στον χώρο της μια άλλη φινετσάτη ματιά.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε μιλώντας για το σπίτι της η Ελισάβετ Μουτάφη δήλωσε τα εξής: “Είναι αρκετά μεγάλο για ένα άτομο, αλλά ήθελα να είμαι άνετα. Στη βεράντα μου δεν υπάρχουν μόνο λουλούδια αλλά και δέντρα. Έχω μια ελιά και μια πορτοκαλιά. Το μόνο κακό είναι ότι το πρωί έχει πολύ θόρυβο λόγω της Πατησίων, αλλά με τον καιρό το συνηθίζεις”.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες τα χρώματα που κυριαρχούν σε όλους τους χώρους του σπιτιού είναι το μπεζ και το λευκό, με την ιδια να αναφέρει για την επιλογή αυτή που έκανε τα ακόλουθα: “Μου αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις, είναι ήρεμες και μου επιτρέπουν επίσης να τις “σπάσω” με ένα κόκκινο μαξιλάρι ή ριχτάρι”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες:

Tags Ελισάβετ Μουτάφη, Σπιτι, Διακοσμηση, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, διαμερισμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8404 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4330 s // Total time: 3.2734 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X