Πούμπουρας – Θεοχαρίδη: Διακοπές στην Κύπρο μαζί με την κόρη τους [εικόνες & βίντεο]


Πούμπουρας – Θεοχαρίδη: Διακοπές στην Κύπρο μαζί με την κόρη τους [εικόνες & βίντεο]

Η πρώτη επίσκεψη με τη μικρή στο νησί μας.

Το πρώτο ταξίδι μαζί με τo κοριτσάκι τους, την Κύνθια, έκαναν οικογενειακώς στην Κύπρο, ο Σάββας Πούμπουρας και η σύζυγος του Αρετή Θεοχαρίδη, χθες, Τετάρτη 5 Αυγούστου.

Μέσα από δημοσιεύσεις που έκαναν και οι δυο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram, μας έδειξαν τη διαδικασία του ταξιδιού με την κόρη τους Κυνθια να “κλέβει” τις εντυπώσεις.

Το γνωστό ζευγάρι που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί μας, επέλεξε συγκεκριμένα την τουριστική περιοχή της Αγίας Νάπας για να περάσει τις διακοπές του, αναρτώντας σχετικά stories από τη διαμονή τους, στα social media.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Πούμπουρας: Το βίντεο με τη σύζυγο και την κόρη του στο αυτοκίνητο είναι ότι πιο γλυκό έχουμε δει μέχρι στιγμής

Μάλιστα σε μια εικόνα που ανήρτησε η Αρετή Θεοχαρίδη, η μικρή Κύνθια απολαμβάνει το καλοκαιρινό της μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, με τον πατέρα της να την κρατάει αγκαλιά στο πιο αξιολάτρευτο τους στιγμιότυπο.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δημοσίευμα του fthisgr, το ζευγάρι αναγκάστηκε να αναβάλει τόσο τη βάφτιση της μικρής όσο και το θρησκευτικό τους γάμο, λόγω κορωνοιού, με τα δυο αυτά μυστήρια να πραγματοποιούνταν μαζί, στις 6 Σεπτέμβριου, στην Τήνο. Δείτε πιο κάτω βίντεο και εικόνες από την επίσκεψη τους στην Κύπρο.

 

 

Tags Σάββας Πούμπουρας, αρετη θεοχαριδη, Ταξιδι, κυπρος, κυνθια, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7928 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3686 s // Total time: 2.1614 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X