Bikinis all day long!


Bikinis all day long!

Τα μαγιό που έβαλα στις αποσκευές μου για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές!

Ετοιμάζεσαι λοιπόν για τις καλοκαιρινές σου διακοπές.. Και έρχεται εκείνη η πολύ σημαντική και σοβαρή στιγμή για να φτιάξεις την βαλίτσα σου, (νομίζω με νιώθεις). Ρίχνεις μέσα αυτό το σορτσάκι και αυτή τη φούστα και αυτό το παρεό και κάτι ξεχασμένα μπλουζάκια που είχες στο ερμάρι και αυτά τα παπούτσια που δεν φοράς ποτέ αλλά ίσως σου είναι χρήσιμα και τελικά ή βαλίτσα δεν κλείνει ποτέ!

Όταν πηγαίνουμε λοιπόν διακοπές ή έστω ένα τριήμερο συνηθίζουμε να παίρνουμε μαζί μας πράγματα τα οποία δεν χρειαζόμαστε με αποτέλεσμα να κουβαλάμε άσκοπα περιττό βάρος. Έτσι λοιπόν αποφάσισα ότι φέτος δεν θα κάνω το ίδιο λάθος και θα περιοριστώ στα απολύτως απαραίτητα καθώς οι διακοπές μου θα είναι λιτές και χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα. 

Καλοκαίρι = Θάλασσα = Μαγιό

Η αλήθεια είναι ότι όσα μαγιό και να πάρεις ποτέ δεν είναι αρκετά!  Από την ξαπλώστρα στο beachbar και από εκεί βουτιές και πάλι από την αρχή.  Μην ξεχνάς ότι τις περισσότερες ημέρες των διακοπών σου θα την βγάλεις στην παραλία με ένα μαγιό. Όχι ακριβώς ένα... γενικά με πολλά μαγιό! Βεβαιώσου λοιπόν ότι πήρες, εκτός από το αγαπημένο σου, σίγουρα ακόμη ένα, δύο, τρία… και δεν τελειώνει ποτέ η λίστα.

Εγώ προσωπικά βρήκα την τέλεια λύση για φέτος μιας που το επιτάσσει και η μόδα. It’s MIX&MATCH ladies! Μπορείς να διαλέξεις μαγιό τα οποία εκτός από το να τα φοράς μεταξύ τους θα μπορείς να τα φοράς και ξεχωριστά.  Αποτέλεσμα; Έχεις περισσότερες επιλογές και με αυτό τον τρόπο δημιουργείς διαφορετικά looks για την παραλία. Μπορείς να “παίξεις” με τα χρώματα ή/και σχέδια και τόλμησε να συνδυάσεις τα εμπριμέ μεταξύ τους ή ακόμη και εμπριμέ με ριγέ. Εγώ επέλεξα τα μαγιό μου με τέτοιο τρόπο όπου συνδυάζονται σχεδόν όλα μεταξύ τους. Φυσικά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό χωρίς τις προτάσεις από τα αγαπημένα μου καταστήματα Calzedonia.

Υ.Γ.#staysafe

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, μαγιο, μπικινι, bikini, blog, BLOGGER, Διακοπές, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, βαλιτσα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1760 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2702 s // Total time: 2.4463 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X