Οι υπεραγορές Παπαντωνίου σου προσφέρουν δωρεάν delivery και παράδοση την στιγμή που θες, μέσω Deliveryman


Οι υπεραγορές Παπαντωνίου σου προσφέρουν δωρεάν delivery και παράδοση την στιγμή που θες, μέσω Deliveryman

Αποκλειστικά μέσω Deliveryman, σε Λευκωσία και Λεμεσό

Ομολογουμένως ο κορωνοϊός άλλαξε πολλές από τις συνήθειες μας. Ένα από τα στοιχεία που παρατηρήθηκαν έντονα στην Κύπρο, ήταν η στροφή περισσότερων ανθρώπων στις online αγορές. Και γιατί όχι αφού εύκολα, γρήγορα και από την άνεση του σπιτιού σου κάνεις τις αγορές σου και τα ψώνια σου έρχονται στην πόρτα σου.

Και αφού τώρα υπάρχει η δυνατότητα να ψωνίζεις ακόμα και από την υπεραγορά online γιατί να ταλαιπωρείσαι; Και δεν μιλάμε για ψώνια από όποια και όποια υπεραγορά αλλά από τις αγαπημένες υπεραγορές Παπαντωνίου. Η συνεργασία των Υπεραγορών Παπαντωνίου με την ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα Deliveryman σου λύνει τα χέρια και σου προσφέρει μεγάλη άνεση.

Δεν είναι φράση κλισέ ότι οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής περιορίζουν τον χρόνο μας. Γιατί λοιπόν να χάνεις πολύτιμο χρόνο αφού μπορείς να μπεις στο deliveryman, να κάνεις τα ψώνια σου και αυθημερόν αυτά να φθάσουν στο σπίτι σου. Η υπηρεσία προσφέρεται σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Κάνοντας login στην ιστοσελίδα ή στην εφαρμογή του Deliveryman, μπορείς να βρεις την μεγάλη γκάμα προϊόντων που διαθέτει η Υπεραγορά Παπαντωνίου, να ανακαλύψεις αποκλειστικές προσφορές και να αγοράσεις όλα όσα χρειάζεσαι σε προνομιακές τιμές. Και online ψώνια και δωρεάν παράδοση για όλο το καλοκαίρι.

Με ταχύτητα και ελάχιστα κλικ, επιλέγεις τα προϊόντα που θέλεις, η παραγγελία καταχωρείται, επιβεβαιώνεται από την υπεραγορά και παραδίδεται αυθημερόν μεταξύ 11π.μ και 9μ.μ.

Μάλιστα ο υπεύθυνος της παράδοσης, θα σε πάρει τηλέφωνο και θα σε ρωτήσει, ποια ώρα είναι η κατάλληλη για σένα, έτσι ώστε να παραλάβεις τα ψώνια σου. Τέρμα στο άγχος και στις ανησυχίες

Κατέβασε την εφαρμογή του Deliveryman από play store και app store ή μπες στην ιστοσελίδα του εδώ.

 

Tags deliveryman, υπεραγορα παπαντωνιου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8551 s (251 Queries.) // Parse time: 0.7433 s // Total time: 4.5984 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X