Ανδρεάνα Φραγκούδη: Οι πρώτες εικόνες από το bachelorette της στη Μύκονο!


Ανδρεάνα Φραγκούδη: Οι πρώτες εικόνες από το bachelorette της στη Μύκονο!

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας σε λιγότερο από ένα μήνα!

Με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Πάνο Δημητριάδη θα ενώσει για πάντα τη ζωή της, στις 25 Αυγούστου η Ανδρεάνα Φραγκούδη, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στην Πάρο.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρεάνα Φραγκούδη: To υπέροχο πάρτυ γενεθλίων στο πατρικό της σπίτι [εικόνες & βίντεο]

Από χθες, 30 Ιουλίου, η γνωστή Κύπρια fashionista βρίσκεται στη Μύκονο μαζί με τις φίλες της για το καθιερωμένο bachelorette πάρτι λίγο πριν τον γάμο.

Την οργάνωση της “απόδρασης” ανέλαβε βεβαίως η μέλλουσα κουμπάρα της και ξαδέρφη της, Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη. Όπως είδαμε σε αναρτήσεις στα social media η κοριτσοπαρέα απολαμβάνει την υπέροχη θέα του νησιού των ανέμων και διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Η Ανδρεάνα σε σχετικό post που έκανε στο instagram ντυμένη στα λευκά, έγραψε: "Λοιπόν, νύφες του 2020: Η χρονιά μας μπορεί να είναι τόσο αβέβαιη αλλά επειδή δεν μπορούμε να ελέγχουμε τα πάντα στη ζωή, στην τελική ας ζήσουμε τη στιγμή και ας γιορτάζουμε την αγάπη καθημερινά. Αισθάνομαι ευλογημένη που σας έχω όλες εδώ μαζί μου. Ας το ζήσουμε". Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media:

Tags ανδρεανα φραγκουδη, Μύκονος, bachelorette, πάρτι, διασημοι, θελξια βαλερια φραγκουδη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5000 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6114 s // Total time: 3.1114 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X