Τέσσερα hair tips για να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο


Τέσσερα hair tips για να προστατέψεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Απόκτησε πιο δυνατή τρίχα ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

Το καλοκαίρι τα μαλλιά μας φαίνονται θαμπά, ξηρά και άτονα καθώς καθημερινά εκτίθενται σε εξωτερικές επιθέσεις όπως είναι η υπεριώδης ακτινοβολία του ηλίου, το χλώριο και το θαλασσινό νερό.

Πολλές γυναίκες πέρα από τις ενυδατικές μάσκες που προμηθεύονται από τον κομμωτή τους και τα αντηλιακά μαλλιών, ψάχνουν και κάποιες άλλες εναλλακτικές λύσεις που θα βοηθήσουν τα μαλλιά τους να παραμείνουν λεία και απαλά.

Πιο κάτω τέσσερα hair tips που θα ήταν καλό να ακολουθήσεις στις διακοπές κι όχι μόνο:

#1. Πάρε μαζί σου καπέλο

Τα καπέλα εκτός από στυλ θα προφυλάξουν τα μαλλιά σου από τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία, αλλά και το δέρμα του κεφαλιού και τα αυτιά σου, που είναι ευάλωτα.

#2. Προϊόντα με οξείδιο του ψευδαργύρου

Ζήτησε και χρησιμοποίησε καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, ένα προϊόν με οξείδιο του ψευδαργύρου, το οποίο βρίσκεται σε πολλά leave-in conditioners, αντηλιακά, μάσκες και κρέμες μαλλιών. Εφάρμοσε λίγη ποσότητα σε στεγνά μαλλιά και κάνε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σου. Τα μαλλιά σας θα φαίνονται πιο λεία και απαλά.

#3. Αντηλιακό και στα μαλλιά

To αντηλιακό που χρησιμοποιείς για το σώμα σου, μπορείς να το εφαρμόσεις και στα μαλλιά σου. Πάρε λίγη ποσότητα ίση με ένα καρύδι και τρίψε τη στα χέρια σου. Έπειτα, εφάρμοσε την απευθείας στα μαλλιά, ξεκινώντας από τις άκρες, επειδή είναι πιο ευαίσθητες. Έτσι αποφεύγεις τη λιπαρότητα που μπορεί να δημιουργηθεί, εάν το βάλεις απευθείας στη ρίζα. Τέλος, χτένισε τα μαλλιά σου, για να βεβαιωθείς ότι το προϊόν πήγε σε όλο το μήκος της τρίχας.

#4. Φυσικά έλαια για τα μαλλιά

Υπάρχουν συγκεκριμένα έλαια μαλλιών, τα οποία έχουν τριπλή δράση: προσφέρουν λάμψη, απαλότητα και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Τέτοια είναι τα έλαια από raspberry seed, αβοκάντο, καρύδα και το παρθένο, θαυματουργό ελαιόλαδο. Πάρε μικρή ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσε το natural oil της αρεσκείας σου στις άκρες των μαλλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις την τέλεια ασπίδα προστασίας.

Tags beauty, hair, sun care, SUNCARE, ήλιο, μαλλιά, Ομορφια, προστασία μαλλιων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1546 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3983 s // Total time: 2.5529 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X