Ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές μου διακοπές!


Ανυπομονώ για τις καλοκαιρινές μου διακοπές!

Εδώ θα βρεθώ και μετράω αντίστροφα!

Έφτασε ο καιρός για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Υπό άλλες συνθήκες τώρα θα πετούσα στα σύννεφα καθώς είναι οι μόνες ημέρες για απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση. Λίγο πολύ όλοι περιμένουμε τις διακοπές του καλοκαιριού για να ταξιδέψουμε, να γνωρίσουμε καινούριες κουλτούρες, να "λιώσουμε" στον ήλιο και να γευτούμε την αλμύρα της θάλασσας. Αυτή τη φορά τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα, από τη μία ανυπομονώ να συναντήσω τη δεύτερη μου οικογένεια που είναι στην Ελλάδα, να δω ότι είναι όλοι καλά, από την άλλη όμως υπάρχει και ο φόβος καθώς η εξάπλωση του κορωνοϊού δεν έχει περιοριστεί για τα καλά.

Σίγουρα αν τα πράγματα ήταν αλλιώς θα έμενα και εγώ στο νησί μας για εγχώριο τουρισμό. Παρόλα αυτά έκανα την έρευνα μου για να ταξιδέψω με απόλυτη ασφάλεια. Εάν θα ταξιδέψεις και εσύ, και δεν έχεις ενημερωθεί ακόμη, τα πιο κάτω θα σε βοηθήσουν.

1. Υποχρεωτική είναι η συμπλήρωση της φόρμας εντοπισμού PLF (Passenger Locator Form) 24 ώρες πριν την πτήση από όλους τους επιβάτες διεθνών πτήσεων προς την Ελλάδα.  Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης της σχετικής φόρμας οι επιβάτες με βάση Κοινή Υπουργική Απόφαση θα βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόστιμο €500 με την άφιξη του στην Ελλάδα.

2. Η χρήση της μάσκας ή οποιουδήποτε καλύμματος προσώπου είναι υποχρεωτική για να μπορέσετε να πετάξετε.

3. Οι επιβάτες που θα υποβληθούν στο διαγνωστικό έλεγχο για Covid-19 έχουν επιλεγεί μέσα από τη διαδικασία του QR code και της συμπλήρωσης του digital Passenger Locator Form. Οι επιβάτες που θα έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό έλεγχο για Covid-19, είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν για 24 ώρες σε αυτοπεριορισμό στη διεύθυνση που θα δηλώσουν, μέχρι και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Εάν ο έλεγχος είναι θετικός, οι επιβάτες θα τίθενται σε καραντίνα.

Καλό θα ήταν να ενημερώνεσαι καθημερινά καθώς αλλαγές στις αποφάσεις για τις πτήσεις από/προς τις χώρες γίνονται καθημερινά από τις αρμόδιες αρχές.

Και για να μπω λίγο στο κλίμα των διακοπών δεν θα μπορούσα να μην κάνω τη βόλτα μου από τα καταστήματα Costas Theodorou για να ανανεώσω την "γκαρνταρόμπα" μου με τις ταξιδιωτικές βαλίτσες. Έχω μία αγάπη και τρέλα με τους ήρωες της Disney και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην έχω μία από αυτές τις βαλίτσες, που βλέπεις πιο κάτω, στη συλλογή μου.

Υ.Γ.Aκολούθησε όλα τα προληπτικά μέτρα και όλους τους κανόνες που ορίστηκαν από τις Αρμόδιες Αρχές.

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, blog, BLOGGER, καλοκαιρινες διακοπες, διασημοι, celebrities, showbiz, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.6041 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3615 s // Total time: 1.9656 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X