Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το πάρτι που διοργάνωσαν για τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους [εικόνα]


Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Το πάρτι που διοργάνωσαν για τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους [εικόνα]

Η τρυφερή στιγμή από το πάρτι γενεθλίων μαζί με το παιδί τους.

Μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram το βράδυ της Παρασκευής, 24 Ιουλίου, ο Γιώργος Παπαδόπουλος μοιράστηκε ένα από τα σπάνια στιγμιότυπα του, έχοντας μαζί του, τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη και τον γιο τους, Άγγελο.

Αφορμή για αυτή τη τρυφερή δημοσίευση που είδαμε στα social media μας, ήταν το πάρτι γενεθλίων που ετοίμασαν για το παιδί τους, μιας και ο μικρούλης έκλεισε κιόλας τα δυο του χρόνια, με τους γονείς του να λάμπουν από ευτυχία, βλέποντας τον να μεγαλώνει.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη: Χορεύουν στο αυτοκίνητο με τον γιο τους! [βίντεο]

Στην εικόνα που ανέβασε ο Κύπριος τραγουδιστής, ποζάρει μαζί με τη σύζυγό του και το παιδί του στην πιο όμορφη οικογενειακή τους στιγμή, έχοντας μάλιστα μπροστά τους και την υπέροχη τούρτα του Άγγελου, η οποία όπως φαίνεται έχει ενθουσιάσει τον μικρό.

Στη λεζάντα, η οποία συνόδεψε τη δημοσίευση του ο Γιώργος Παπαδόπουλος, εύχεται στον γιο του, με τα πιο γλυκά λόγια, αναφέροντας τα εξής: “Χρόνια πολλά αστέρι μου, αν υπήρχαν λόγια θα τα έγραφα...”., δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη συγκίνηση του. 

Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, κάτω από το post, φίλοι του ζευγαριού και όχι μόνο, θέλησαν να στείλουν και εκείνοι τις ευχές τους, για τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους, Άγγελου.Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα:

Tags γιωργος παπαδοπουλος, γαλατεια βασιλειάδη, γιος, Αγγελος, γενεθλια, πάρτι, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4937 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3707 s // Total time: 2.8644 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X