Το item που ξεχώρισε από το ντεφιλέ του οίκου Dior και θα βλέπεις παντού σε λίγους μήνες


Το item που ξεχώρισε από το ντεφιλέ του οίκου Dior και θα βλέπεις παντού σε λίγους μήνες

Η ρουστίκ cruise collection του οίκου θα σε κάνει να βάλεις αυτό το item στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Maria Grazia Chiuri μέτα από πολλούς μήνες κατάφερε να παρουσιάσει την cruise collection που είχε ετοιμάσει για τον γαλλικό οίκο και που επρόκειτο να δούμε τον Μάιο. Αυτή τη φορά η creative director του οίκου Dior ανέτρεξε πίσω στις παιδικές αναμνήσεις της και δημιούργησε μια συλλογή εμπνευσμένη από την Νότιας Ιταλίας. Από τον τόπο καταγωγής της.

Το σόου, λοιπόν, παρουσιάστηκε στην Piazza de Duomo στο Λέτσε, μια μικρή πόλη στην Πούλια της Ιταλίας. Ο καθεδρικός ναός φωτίστηκε με πολύχρωμες εγκαταστάσεις φωτός ενώ φράσεις όπως "Be a builder of unguilt" και "We rise by lifting others" περνούσαν από πίσω στέλνοντας ηχηρά μηνύματα.

Χειροποίητα πλεκτά με floral μοτίβα, φορέματα που θύμιζαν αγροτικές ποδιές, φλατ μπότες, κροσέ μαντήλια συνθέτουν μια luxury ρουστίκ συλλογή. Κι αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν οι κορσέδες, οι οποίοι αναβαθμίστηκαν και αντί για underwear, έγιναν πλέον ένα αξεσουάρ για τα outfits. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει παλαιότερο και ο οίκος Prada κι από την εμπειρία μας σας λέμε πως αυτό το αξεσουάρ θα το βλέπεις παντού σε λίγους μήνες. Δες στην πιο κάτω gallery:


 

Tags fashion, trend, style, FASHION NEWS, στυλ, ταση, μόδα, dior


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2360 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4490 s // Total time: 3.6850 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X