Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/21: Οι τάσεις στο μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν


Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/21: Οι τάσεις στο μακιγιάζ που θα κυριαρχήσουν

Νέα σεζόν, νέες ιδέες για εντυπωσιακά beauty looks.

Το μακιγιάζ πάντα μονοπωλεί το ενδιαφέρον, το ίδιο και οι τάσεις για την υφιστάμενη σεζόν. Χρώματα, υφές και στυλ που δεν μπορούν να αφήσουν καμία beauty lover αδιάφορη.

Με ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο, οι επώνυμοι οίκοι παρουσίασαν φέτος τις συλλογές τους, διαδικτυακά! Αποκαλύπτοντας πως οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για φέτος ευνοούν όσους αγαπούν τα full glam eye looks. 

Μεταλλικές σκιές, κλασικά cat eyes και animal printed φρύδια μονοπωλούν το ενδιαφέρον και καλύπτουν με το παραπάνω το κενό που αφήνουν τα καλυμμένα από την προστατευτική μάσκα χείλη. 

Πιο κάτω θα δείτε πέντε τάσεις που θα κυριαρχήσουν την σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2020/21, έτσι όπως τις παρουσίασε το harpersbazaargr:

 Sultry Eyes

O Tom Sapin δημιούργησε ένα sultry look για τον οίκο Stephane Rolland, χρησιμοποιώντας μαύρο μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή και την κάτω γραμμή των ματιών και καφέ και γκρι σκιές στο κινητό βλέφαρο. 
Photo credits: Instagram/@officialnievesa

Punk Beauty

Το punk ύφος της συλλογής του οίκου Chanel διατηρήθηκε και στο μακιγιάζ με το έντονο eyeliner, τα σκουρόχρωμα σοφιστικέ χείλη, αλλά και μια διακριτική χρήση ροζ να αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του. Πιο συγκεκριμένα, η Lucia Puicia επέλεξε έντονα καφέ-κόκκινα χείλη, πολύ λεπτή γραμμή eyeliner στο πάνω μέρος των ματιών και διάφανη λαμπερή επιδερμίδα με λεπτομέρειες από highlighter στα βλέφαρα και πάνω από τα ζυγωματικά.
Photo credits: Instagram/@chanel.beauty

Classic Winged Liner

Αντλώντας έμπνευση από τα '60's, το μοντέλο του Alexis Mabille πόζαρε με τις δημιουργίες του έχοντας ένα κλασικό και πολύ κομψό cat eye. Το απλό και ήπιο look συνέθετε την τέλεια αντίθεση απέναντι στις πολύχρωμες δημιουργίες με τα ιδιαίτερα prints της συλλογής. O makeup artist Lloyd Simmonds ολοκλήρωσε το look με διακριτικά τονισμένα φρύδια και nude χείλη. 
Photo credits: Instagram/@lloydsimmondsmakeup

Dramatic Pink Shadow

Η έκρηξη αγάπης που αποτυπωνόταν στη συλλογή αποτέλεσε και την έμπνευση πίσω από το μακιγιάζ στο virtual show του οίκου Viktor&Rolf. Ροζ και κόκκινες σκιές τόνισαν τις εξωτερικές γωνίες των ματιών των μοντέλων, δημιουργώντας ένα δραματικό look που κατέληγε στους κροτάφους και τα μάγουλα. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με κατακόκκινα bitten χείλη.
Photo credits: Instagram/@adamhindlecasting

Printed Brows

Το focal point της συλλογής, το animal print, μεταφέρθηκε και στο μακιγιάζ με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Για την παρουσίαση της συλλογής του Guo Pei, τα μοντέλα απέκτησαν zebra-printed φρύδια, τα οποία συνδυάστηκαν με έντονο μαύρο eyeliner και neutral χείλη. 
Photo credits: Instagram/@victaliens

Metallic Lids

Ο ανοιξιάτικος παράδεισος του brand Ralph and Russo ενισχύθηκε από το μεταλλικό ασημί eye look των μοντέλων. Η έντονη σκιά δημιουργούσε ένα δραματικό wing, το οποίο έφτανε μέχρι τους κροτάφους. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με αψεγάδιαστη επιδερμίδα, ελαφρώς ροδαλά μάγουλα και nude χείλη.

Tags make up fall-winter 2020/21, make up, makeup, beauty, face, Μακιγιαζ, μακιγιαζ φθινοπωρο-χειμώνας 2020/21, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3505 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2453 s // Total time: 2.5958 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X