Nicki Minaj: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και "έριξε" το instagram [εικόνες]


Nicki Minaj: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και "έριξε" το instagram [εικόνες]

Η είδηση που αιφνιδίασε τους fans της και όχι μόνο!

Το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουλίου, η Νicki Minaj "έριξε" τα social media με τη ξαφνική ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της καθώς κανείς δεν γνώριζε πως η διάσημη ράπερ είναι έγκυος, στο πρώτο της παιδάκι.

Σε λίγους μήνες η τραγουδίστρια, αναμένεται να κρατάει στην αγκαλιά της τον καρπό του ερώτα της με τον σύζυγό της Kenneth Petty. Το ζευγάρι παντρεύτηκε μέσα στο 2019, ενώ το 2020 για αυτούς θα είναι μια ξεχωριστή χρονιά, με το παιδάκι τους να συμπληρώνει την ευτυχία τους. 

Διαβάστε ακόμα: Katy Perry: Ποζάρει πρώτη φορά με φουσκωμένη την κοιλίτσα της [εικόνα]

Η παγκοσμίου φήμης ράπερ, το τελευταίο διάστημα σκεφτόταν να αφήσει για λίγο καιρό την καριέρα της στο τραγούδι, λόγω του ότι επιθυμούσε να κάνει οικογένεια, με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της να "σκάει" στα ξαφνικά, προκαλώντας χαμό στα κοινωνικά δίκτυα. 

Μάλιστα, στον λογαριασμό της στο instagram, όπου και θέλησε να μοιραστεί με τους followers της, το ευχάριστο γεγονός, ανήρτησε εικόνες με την ίδια, να ποζάρει, δείχνοντας μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, και θυμίζοντας μας τον τρόπο με τον οποίο η Beyonce ανακοίνωσε το 2017 τη δεύτερη της εγκυμοσύνη. Δείτε στην gallery που ακολουθεί τις εικόνες που δημοσίευσε η τραγουδίστρια:

 

Tags εγκυος, διασημοι, Nicki Minaj, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8453 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4470 s // Total time: 3.2924 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X