Η τέλεια παραλία για instagrammable φωτογραφίες!


Η τέλεια παραλία για instagrammable φωτογραφίες!

Αξίζει να επισκεφθείς το μέρος αυτό!

Αν κάποιος σου έλεγε ότι “σαν την Κύπρο δεν έχει”, εσύ τι θα απαντούσες; Εάν θέλεις την δική μου ταπεινή γνώμη σίγουρα θα σου έλεγα ότι έχει δίκιο! Κάθε καλοκαίρι μου αρέσει να εξερευνώ το νησί μας και να μαθαίνω καινούρια πράγματα για αυτό. Έτσι λοιπόν τώρα που μας το επιτρέπουν λίγο περισσότερο οι συνθήκες θέλησα να εξερευνήσω την Αγία Νάπα.

Εκεί που έκανα "scrolling" στο instagram εμφανίστηκε μπροστά μου μία υπέροχη φωτογραφία, στον λογαριασμό του CheckInCyprus, όπου την κοίταζα για αρκετή ώρα μέχρι να καταλάβω σε πoιο μέρος της Κύπρου ήταν αυτό που έβλεπα. Φυσικά δεν έχασα λεπτό και άρχισα την έρευνα μου καθώς ήταν το τέλειο μέρος για χαλάρωση, μπάνιο αλλά και για instagrammable φωτογραφίες!

Άμμος του Καμπούρη λέγεται. Πρώτη φορά άκουγα αυτή την ονομασία αλλά είμαι σίγουρη ότι οι ντόπιοι γνωρίζουν πολύ καλά για αυτή τη "μυστική" παραλία. Σύμφωνα με το CheckInCyprus, η παραλία αυτή μεταμορφώθηκε πέρυσι και έγινε αγνώριστη και φυσικά πόλος έλξης για οικογένειες αλλά και νεαρόκοσμο. Οι μοντέρνες ξαπλώστρες (μακάρι να είχα μία από αυτές στο σπίτι μου), οι ψάθινες ομπρέλες αλλά και οι καμπάνες (αυτά που είναι σαν κρεβάτια) δίνουν μία άλλη νότα στην παραλία. Μία νότα καλαισθησίας και ομορφιάς, δημιουργώντας ένα ελκυστικό περιβάλλον,  κάτι το οποίο δεν συναντάς σε όλες τις παραλίες της Κύπρου.  

Μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτα, αντηλιακά και φύγαμε! Σηκωθήκαμε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πήραμε από έναν καφέ στο χέρι, και φτάσαμε εκεί την κατάλληλη ώρα. Ξέρεις τι γίνεται το Σαββατοκύριακο στις παραλίες, χαμός!  Με το που αντικρίζω λοιπόν την παραλία λέω στον Πέτρο, "εδώ θα τη βγάλουμε σήμερα, όλη μέρα". Έτσι και έγινε!  Από το πρωί που είχαμε πάει, φύγαμε στις επτά το βράδυ.  Η καλύτερη ώρα για να απολαύσεις το μπάνιο σου αλλά και τη δύση του ήλιου.

Αν αναρωτιέσαι αν είναι οργανωμένη παραλία, ναι είναι. Είχα και εγώ την ίδια απορία μέχρι που πήγα εκεί. Υπάρχει μία μικρή και πολύ καθαρή καντίνα, όλα τα πήρε το μάτι μου, στην οποία μπορείς να βρεις οτιδήποτε θες να πιείς αλλά και σνακ σε περίπτωση που δεν θες να πάρεις κάτι έτοιμο από το σπίτι.  

Το πιο πάνω σκηνικό που σου έχω περιγράψει θυμίζει εξωτικές παραλίες και σίγουρα το νησί μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτές.

Υ.Γ. Εσένα σου αρέσει να εξερευνάς και να ανακαλύπτεις καινούρια πράγματα;

Love,
K. xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, η αμμος του καμπουρη, διασημοι, παραλία, αγια ναπα, showbiz, gossip, celebrities, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1438 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3904 s // Total time: 2.5342 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X