Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη εικόνα αγκαλιά με την κόρη της!


Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη εικόνα αγκαλιά με την κόρη της!

Μας έδειξε πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της. 

Με μια πολύ γλυκιά έκπληξη θέλησε η Νικολέττα Ράλλη να ξεκινήσει την εβδομάδα της, καθώς πριν από λίγες ώρες η ίδια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το πρώτο στιγμιότυπο μαζί με την κορούλα της. 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία το τελευταίο διάστημα είδε όλο της το κόσμο να αλλάζει, με τον ερχομό της μικρής της, βιώνει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, μιας και κάθε φορά που αντικρίζει αυτό το θαύμα "λιώνει" από απέραντη ευτυχία. 

Διαβάστε ακόμα: Νικολέττα Ράλλη: Φόρεσε το μαγιό της και μας έδειξε το σώμα της ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης της [εικόνα]

Στην εικόνα που δημοσίευσε, μας έδειξε για πρώτη φορά, την μόλις ενός μήνα κόρη της Σοφία, να είναι στην αγκαλιά της, με τις δυο τους να φοράνε τα λευκά τους και μαζί να ανυπομονούν να περάσουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους. 

Μάλιστα από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσης, οι διαδικτυακοί φίλοι της Νικολέττας Ράλλη, έδειξαν αμέσως τον ενθουσιασμό τους, σχολιάζοντας με τα πιο γλυκά λόγια αυτή την όμορφη εικόνα. Δείτε την εικόνα που ακολουθεί:

Tags Νικολέττα Ράλλη, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κόρη, ΑΓΚΑΛΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0209 s // Total time: 0.0212 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X